Assessment of the quality of service in the catering industry as an important determinant in escalating the level of consumer confidence A Górka - Chowaniec European Journal of Service Management 1, 99-107, 2018 | 7 | 2018 |
Pozaekonomiczne czynniki motywacji w przedsiębiorstwach sektora turystyki A Górka-Chowaniec Marketing i Rynek, 190-200, 2016 | 5 | 2016 |
Determinants for food service market segmentation and contemporary consumers’ behaviours amid the Covid-19 pandemic AK Górka–Chowaniec, T Sikora British Food Journal 125 (5), 1782-1804, 2023 | 4 | 2023 |
CONSUMER PREFERENCES AND SEGMENTATION OF CONSUMERS OF FOOD SERVICES IN POLAND-DURING PANDEMIC. A Górka-Chowaniec, T Sikora, M Salamaga International Journal for Quality Research 17 (1), 2023 | 3 | 2023 |
Zachowania konsumentów: aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu A Górka-Chowaniec Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2022 | 3 | 2022 |
Zarządzanie produktem turystycznym w warunkach klastra A Górka-Chowaniec Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas Zarządzanie 16 (3), 143-159, 2015 | 2 | 2015 |
Financial aspects of socio-economic rejection in Ukraine in conditions of economic turbulence G Likhonosova, I Nencheva, T Ismailov, AK Gorka-Chowaniec, M Mitkov Access Journal 5 (2), 248-262, 2024 | 1 | 2024 |
Infrastruktura turystyczno-rekreacyjna narciarstwa w Polsce. wybrane aspekty A Górka-Chowaniec, M Szczęśniak Ekonomiczne Problemy Turystyki 42, 165-177, 2018 | 1 | 2018 |
Talent jako element potencjału organizacji XXI wieku A Górka-Chowaniec, O Grabiec Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas. Zarządzanie, 95-111, 2018 | 1 | 2018 |
PRODUCT’S ELEMENTS AND THE SATISFACTION OF THE CUSTOMER’S NEEDS IN THE HOSPITALITY SECTOR ELEMENTY PRODUKTU A ZASPOKOJENIE POTRZEB KLIENTA SEKTORA HOTELARSTWA A Górka-Chowaniec ZESZYTY NAUKOWE WYŻSZEJ SZKOŁY HUMANITAS HUMANITAS UNIVERSITY’S, 285, 2017 | 1 | 2017 |
Strategiczne aspekty zarządzania przedsiębiorstwem–przypadek branży turystycznej A Górka-Chowaniec Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas Zarządzanie 16 (4), 131-146, 2015 | 1 | 2015 |
Organizacja produktu w przedsiębiorstwie sektora hotelarstwa A Górka-Chowaniec Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas Zarządzanie 16 (2), 63-76, 2015 | 1 | 2015 |
Do Living Arrangements and Eating Habits Influence University Students’ Food Waste Perception in Italy and Poland? M Miśniakiewicz, V Amicarelli, G Chrobak, A Górka-Chowaniec, C Bux Sustainability 16 (5), 2102, 2024 | | 2024 |
Do Living Arrangements and Eating Habits Influence University Students’ Food Waste Perception in Italy and Poland? Sustainability 2024, 16, 2102 M Misniakiewicz, V Amicarelli, G Chrobak, A Górka-Chowaniec, C Bux | | 2024 |
HIGH FOOD QUALITY BY CONSUMERS IN THREE TIME FRAMES–BEFORE, DURING AND AFTER THE COVID-19 PANDEMIC. M Niewczas-Dobrowolska, A Górka-Chowaniec Scientific Papers of Silesian University of Technology. Organization …, 2023 | | 2023 |
TURYSTYKA KULINARNA JAKO ELEMENT BUDOWY STRATEGII ROZWOJU REGIONÓW ATRAKCYJNYCH TURYSTYCZNIE–CZĘŚĆ DRUGA: WYNIKI BADAŃ A Górka-Chowaniec, S Iwanicka Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas Zarządzanie 20 (4), 239-251, 2019 | | 2019 |
TURYSTYKA KULINARNA JAKO ELEMENT BUDOWY STRATEGII ROZWOJU REGIONÓW ATRAKCYJNYCH TURYSTYCZNIE. CZĘŚĆ 1: ZAŁOŻENIA TEORETYCZNE A Górka-Chowaniec, S Iwanicka Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas Zarządzanie 20 (4), 223-237, 2019 | | 2019 |
INVESTMENT ACTIVITY OF ENTERPRISES. PART I: THEORETICAL ASSUMPTIONS O Grabiec, A Górka-Chowaniec Humanitas University's Research Papers Management 20 (2), 135-144, 2019 | | 2019 |
Culinary Tourism as a Method of Building the Podtatrze Region Strategy Development. Part 1: Theoretical Assumptions A Górka-Chowaniec, S Iwanicka Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas. Zarządzanie, 223-237, 2019 | | 2019 |
Culinary Tourism as a Method of Building the Podtatrze Region Strategy Development-Part 2: Results of Research A Górka-Chowaniec, S Iwanicka Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas. Zarządzanie, 239-251, 2019 | | 2019 |