Follow
Małgorzata Szymańska-Brałkowska
Małgorzata Szymańska-Brałkowska
Uniwersytet Gdański, Wydział Zarządzania (University of Gdansk, Faculty of Management)
Verified email at ug.edu.pl - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Obszary projakościowe i prośrodowiskowe podlegające doskonaleniu w usługach gastronomicznych
G Zieliński, M Szymańska-Brałkowska
Zarządzanie i Finanse 1 (3), 305-317, 2012
62012
Konsument wobec zagrożeń bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej
M Szymańska-Brałkowska
Zarządzanie i Finanse 2 (3), 84-92, 2012
52012
Możliwości doskonalenia w zarządzaniu jakościowym i środowiskowym w podmiotach gospodarczych,[w:] Wybrane aspekty doskonalenia procesów i zmian w zarządzaniu operacyjnym, red
M Szymańska-Brałkowska, G Zieliński
J. Łopatowska, G. Zieliński, Wydawnictwo Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, 2011
52011
Kaizen-metoda zwiększenia produktywności przedsiębiorstwa
M Szymańska-Brałkowska
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2010
42010
Wybrane instrumenty w doskonaleniu jakości usług
E Malinowska, M Szymańska-Brałkowska
Difin, 2021
32021
Marnotrawstwo żywności w zakładach żywienia zbiorowego
E Malinowska, M Szymańska-Brałkowska
Marketing i Rynek 25 (9), 2018
32018
Oczekiwania interesariuszy usług edukacyjnych w ujęciu relacyjnym
G Zieliński, P Grudowski, M Szymańska-Brałkowska
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, 175-183, 2014
32014
Improving company’s environmental performance through Green Lean approach
M Szymańska-Brałkowska, E Malinowska
Ekonomia i Prawo. Economics and Law 17 (4), 433-442, 2018
22018
The improvement of the company's environmental performance through the application of Green Lean/Lean and Green approach
M Szymanska-Bralkowska, E Malinowska
Institute of Economic Research Working Papers, 2017
22017
Determinanty jakości usług edukacyjnych.
M Wiśniewska, M Szymańska-Brałkowska, G Zieliński
Research Papers of the Wroclaw University of Economics/Prace Naukowe …, 2014
22014
Organic food in the aspect of food safety in Poland and in the European Union
M Szymańska-Brałkowska, E Malinowska
Economic and Environmental Studies 14 (3 (31)), 313-327, 2014
22014
WYKORZYSTANIE METODY LEAN W DOSKONALENIU JAKOŚCI USŁUG MEDYCZNYCH.
M Szymańska-Brałkowska
Studia i Materialy Polskiego Stowarzyszenia Zarzadzania Wiedza/Studies …, 2011
22011
Environmental management in Germany
M Szymańska-Brałkowska
Equilibrium. Quarterly Journal of Economics and Economic Policy 5 (2), 153-164, 2010
22010
Identyfikacja oczekiwań pracowników jako element zarządzania jakością w zwiększaniu konkurencyjności podmiotów gospodarczych
M Szymańska-Brałkowska, G Zieliński
Prace i Materiały Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego, 63-72, 2010
22010
Remote quality management system audit: auditors’ and auditees’ perspective and lessons learned
M Wiśniewska, M Rombalska, M Szymańska-Brałkowska
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska, Sectio H Oeconomia 56 (3), 2022
12022
Zapewnienie bezpieczeństwa żywności w gastronomii w dobie pandemii COVID-19–studium przypadku
E Malinowska, M Szymańska-Brałkowska
Problemy Jakości 53, 2021
12021
Ochrona środowiska elementem koncepcji CSR na przykładzie branży gastronomicznej
E Malinowska, M Szymańska-Brałkowska
Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2020
12020
The improvement of the company’s environmental performance through the application of Green Lean/Lean and Green approach
M Szymańska-Brałkowska, E Malinowska
Quality and Environmental Management Unit, 2017
12017
Green Lean in Services
M Szymańska-Brałkowska, G Zieliński
Zarządzanie i Finanse 13 (2), 2015
12015
Lean in the opinion of the employees of production company
E Malinowska, M Szymańska-Brałkowska
Zarządzanie i Finanse 13 (2), 2015
12015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20