Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 12313 | 5969 |
h-indeks | 60 | 37 |
i10-indeks | 216 | 163 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko28 artykułów
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Fabio GalvanoProfessore di Alimentazione e Nutrizione Umana, Università di CataniaZweryfikowany adres z unict.it
- Michelino Di RosaDipartimento di Scienze Biomediche e Biotecnologiche, Università di CataniaZweryfikowany adres z unict.it
- Tomassoni DanieleUniversità di CamerinoZweryfikowany adres z unicam.it
- Luigi F. RodellaProf of Anatomy, Dipartimento Scienze Cliniche e SperimentaliZweryfikowany adres z med.unibs.it
- Fabio BucchieriFull Professor in Human Anatomy, University of PalermoZweryfikowany adres z unipa.it
- Vincenzo FoglianoProf Food Quality Design at University of WageningenZweryfikowany adres z wur.nl
- Elisa BorsaniResearcher, Dept. of Clinical and Experimental Sciences, University of BresciaZweryfikowany adres z med.unibs.it
- Francesca BonominiResearcher, Department of Clinical and Experimental Sciences, University of Brescia, Italy Zweryfikowany adres z med.unibs.it
- Mezentsev AlexandreIOGEN, Lead Scientist in Functional GenomicsZweryfikowany adres z vigg.ru
- Sebastiano MercadanteDirector Main regional center, Pain relief & palliative care, La Maddalena Cancer Center, PalermoZweryfikowany adres z lamaddalenanet.it
- Rita RezzaniProfessor of Human Anatomy