Obserwuj
Daniel Żmudziński
Daniel Żmudziński
dr inż., Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Zweryfikowany adres z ar.krakow.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Enzymic modification of extruded soy protein concentrates as a method of obtaining new functional food components
K Surówka, D Żmudziński, J Surówka
Trends in Food Science & Technology 15 (3-4), 153-160, 2004
1002004
The role of hydrocolloids in mechanical properties of fresh foams based on egg white proteins
D Żmudziński, P Ptaszek, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski, ...
Journal of Food Engineering 121, 128-134, 2014
592014
New protein preparations from soy flour obtained by limited enzymic hydrolysis of extrudates
K Surówka, D Żmudziński, M Fik, R Macura, W Łasocha
Innovative Food Science & Emerging Technologies 5 (2), 225-234, 2004
432004
The effect of pectins and xanthan gum on physicochemical properties of egg white protein foams
P Ptaszek, M Kabziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, D Żmudziński, ...
Journal of food engineering 144, 129-137, 2015
352015
Textural properties of yogurts with green tea and Pu‐erh tea additive
D Najgebauer‐Lejko, D Żmudziński, A Ptaszek, R Socha
International journal of food science & technology 49 (4), 1149-1158, 2014
352014
Changes in the viscosity, textural properties, and water status in yogurt gel upon supplementation with green and Pu-erh teas
D Najgebauer-Lejko, M Witek, D Żmudziński, A Ptaszek
Journal of Dairy Science 103 (12), 11039-11049, 2020
342020
The effect of hydrocolloids on producing stable foams based on the whey protein concentrate (WPC)
M Liszka-Skoczylas, A Ptaszek, D Żmudziński
Journal of Food Engineering 129, 1-11, 2014
312014
Functional properties modification of extruded soy protein concentrate using Neutrase
K Surówka, D Żmudziński
Czech Journal of Food Sciences 22 (5), 163, 2004
252004
The physical and linear viscoelastic properties of fresh wet foams based on egg white proteins and selected hydrocolloids
P Ptaszek, D Żmudziński, J Kruk, K Kaczmarczyk, W Rożnowski, W Berski
Food Biophysics 9, 76-87, 2014
162014
Functional and Rheological Properties of Vicia faba L. Protein Isolates
D Żmudziński, U Goik, P Ptaszek
Biomolecules 11 (2), 178, 2021
132021
Influence of starch acetylation on selected rheological properties of pastes
D Żmudziński, A Ptaszek, M Grzesik, J Kruk, K Kaczmarczyk, ...
Starch‐Stärke 66 (3-4), 303-315, 2014
32014
Biofortyfikacja roślin uprawnych jako metoda walki z deficytem składników mineralnych w diecie człowieka
Ł SKOCZYLAS, M LISZKA-SKOCZYLAS, D ŻMUDZIŃSKI, D RUDNIK
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych, 2014
32014
The effect of enzymatic hydrolysis of extruded soy protein concentrate on its physicochemical and functional properties
D Żmudziński, W Łasocha, K Surówka
Polish journal of food and nutrition sciences 53 (2s), 163-170, 2003
32003
Limited enzymic hydrolysis of extruded soy flour as a method for obtaining new functional food components.
D Żmudziński, K Surówka
32003
Sugar-Free, Vegan, Furcellaran Gummy Jellies with Plant-Based Triple-Layer Films
A Stępień, J Tkaczewska, N Nowak, W Grzebieniarz, U Goik, ...
Materials 16 (19), 6443, 2023
22023
The influence of thermodynamic qualities of a solvent on the physicochemical properties of lentil protein concentrate–Second virial coefficient study
D Żmudziński, U Goik, P Ptaszek, A Ptaszek, J Barbasz, J Banaś, D Lupa
Food Chemistry 434, 137329, 2024
2024
Wpływ dodatku miodu pszczelego na właściwości reologiczne żeli kosmetycznych zagęszczanych gumą ksantanową
U Goik, T Goik, D Żmudziński
2022
Wpływ dodatku inuliny na właściwości reologiczne żeli kosmetycznych
U Goik, D Żmudziński, T Goik
2020
Rheological and AFM characteristic of hydrolysates produced by limited enzymatic hydrolysis of soy flour extrudates
M Witczak, A Ptaszek, D Zmudzinski, K Surówka, M Grzesik
CHEMICAL PAPERS-SLOVAK ACADEMY OF SCIENCES 59 (6B), 491, 2005
2005
Rheological and AFM characteristic of hydrolysates produced by limited enzymic hydrolysis of extruded soy protein concentrate
M Witczak, A Ptaszek, K Surówka, D Żmudziński
International Journal of Applied Mechanics and Engineering 10 (spec), 201-206, 2005
2005
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20