Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 2573 | 1396 |
h-indeks | 27 | 19 |
i10-indeks | 46 | 27 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko12 artykułów
4 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Pietro Marino GallinaProfessor of Agronomy, Università degli Studi di MilanoZweryfikowany adres z unimi.it
- Gema GuzmánAndalusian Institute of Agricultural and Fisheries Research and Training (IFAPA)Zweryfikowany adres z juntadeandalucia.es
- Taru Sandén (former Lehtinen)Austrian Agency for Health and Food Safety (AGES)Zweryfikowany adres z ages.at
- Renske HijbeekAssistant professor, Plant Production Systems, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Alfred SteinProfessor in Spatial Statistics and Image Analysis University of TwenteZweryfikowany adres z utwente.nl
- Frits K. van EvertWageningen University & ResearchZweryfikowany adres z wur.nl
- Francesco VidottoAssistant Professor, University of TorinoZweryfikowany adres z unito.it
- Antonio FerranteProfessore Ordinario, Scuola Superiore Sant'Anna PisaZweryfikowany adres z santannapisa.it
- Claudio StockleWashington State UniversityZweryfikowany adres z wsu.edu
- Gianfranco RanaResearcher, CREA, ItalyZweryfikowany adres z crea.gov.it
- Jaap Schrödersenior researcher nutrient management, Wageningen University and Research CentreZweryfikowany adres z wur.nl