Obserwuj
Magdalena Niewczas-Dobrowolska
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Kryteria wyboru żywności
M Niewczas
Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (6), 2013
392013
Application of the AHP in evaluation and selection of suppliers
A Prusak, P Stefanów, M Niewczas, T Sikora
57th EOQ Congress Quality Renaissance-Co-creating a Viable Future June, 17-20, 2013
142013
Consumers' reactions to food scares
M Niewczas
International Journal of Consumer Studies 38 (3), 251-257, 2014
132014
Audit systemu 5-S
M Niewczas
Problemy Jakości 42 (4), 21-26, 2010
112010
Ethics and trust in quality assurance
T Sikora, M Niewczas, A Prusak
Proceedings of the 57th EOQ Congress, 17-20, 2013
92013
Food choice criteria
M Niewczas
Zywnosc-Nauka Technologia Jakosc 20 (6), 204-218, 2013
62013
CONSUMERS’KNOWLEDGE ABOUT FOOD AND FOOD SAFETY AND QUALITY ASSURANCE SYSTEMS
M Niewczas
International Journal for Quality Research 8 (2), 217-226, 2014
42014
Consumers attitude toward lack of food safety
M Niewczas-Dobrowolska
British Food Journal 124 (13), 432-444, 2022
32022
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów
M Niewczas
Problemy Jakości 45 (4), 40-44, 2013
32013
Preferowane źródła informacji dotyczącej żywności w opinii konsumentów
M Niewczas-Dobrowolska
Nauka Technol. Jakość 28, 132-143, 2021
22021
Jakość i bezpieczeństwo żywności: systemy-postawy-konsumenci
M Niewczas-Dobrowolska
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2020
22020
Etapy analizy ryzyka bezpieczeństwa żywności
M Niewczas
Problemy Jakości 47 (6), 32--36, 2015
22015
Jakość i bezpieczeństwo żywności
M Niewczas-Dobrowolska
Systemy–Postawy–Konsumenci. Wyd. Nauk. PTTŻ, Kraków, 2000
22000
Hazards in Products of Plant Origin Reported in the Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF) from 1998 to 2020
M Pigłowski, M Niewczas-Dobrowolska
Sustainability 15 (10), 8091, 2023
12023
FOOD SAFETY BY CONSUMERS IMPORTANCE, ATTITUDE, SELF ASSURING.
M Niewczas-Dobrowolska
International Journal for Quality Research 17 (1), 2023
12023
Food safety versus other characteristics of food by consumers
M Niewczas, T Sikora
Towaroznawcze Problemy Jakości, 11-23, 2015
12015
Bezpieczeństwo żywności w opinii konsumentów
M Niewczas
12012
Ryzyko bezpieczeństwa żywności: komunikowanie i postrzeganie ryzyka
M Niewczas
Towaroznawcze Problemy Jakości, 47-55, 2012
12012
CHANGES OF CONSUMER BEHAVIOR CAUSED BY THE COVID-19 PANDEMIC
TS Magdalena Niewczas-Dobrowolska, Agnieszka Górka-Chowaniec
International Journal for Quality Research, 2024
2024
Hazards reported on food of plant origin in the Rapid Alert System for Foodand Feed (RASFF) from 1997 to 2021 and their occurrence, prevention and reduction
M Pigłowski, M Niewczas-Dobrowolska
Food Additives & Contaminants: Part A 41 (1), 91-104, 2024
2024
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20