Kryteria wyboru żywności M Niewczas Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (6), 2013 | 39 | 2013 |
Application of the AHP in evaluation and selection of suppliers A Prusak, P Stefanów, M Niewczas, T Sikora 57th EOQ Congress Quality Renaissance-Co-creating a Viable Future June, 17-20, 2013 | 14 | 2013 |
Consumers' reactions to food scares M Niewczas International Journal of Consumer Studies 38 (3), 251-257, 2014 | 13 | 2014 |
Audit systemu 5-S M Niewczas Problemy Jakości 42 (4), 21-26, 2010 | 11 | 2010 |
Ethics and trust in quality assurance T Sikora, M Niewczas, A Prusak Proceedings of the 57th EOQ Congress, 17-20, 2013 | 9 | 2013 |
Food choice criteria M Niewczas Zywnosc-Nauka Technologia Jakosc 20 (6), 204-218, 2013 | 6 | 2013 |
CONSUMERS’KNOWLEDGE ABOUT FOOD AND FOOD SAFETY AND QUALITY ASSURANCE SYSTEMS M Niewczas International Journal for Quality Research 8 (2), 217-226, 2014 | 4 | 2014 |
Consumers attitude toward lack of food safety M Niewczas-Dobrowolska British Food Journal 124 (13), 432-444, 2022 | 3 | 2022 |
Postrzeganie jakości żywności przez konsumentów M Niewczas Problemy Jakości 45 (4), 40-44, 2013 | 3 | 2013 |
Preferowane źródła informacji dotyczącej żywności w opinii konsumentów M Niewczas-Dobrowolska Nauka Technol. Jakość 28, 132-143, 2021 | 2 | 2021 |
Jakość i bezpieczeństwo żywności: systemy-postawy-konsumenci M Niewczas-Dobrowolska Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2020 | 2 | 2020 |
Etapy analizy ryzyka bezpieczeństwa żywności M Niewczas Problemy Jakości 47 (6), 32--36, 2015 | 2 | 2015 |
Jakość i bezpieczeństwo żywności M Niewczas-Dobrowolska Systemy–Postawy–Konsumenci. Wyd. Nauk. PTTŻ, Kraków, 2000 | 2 | 2000 |
Hazards in Products of Plant Origin Reported in the Rapid Alert System for Food and Feed (RASFF) from 1998 to 2020 M Pigłowski, M Niewczas-Dobrowolska Sustainability 15 (10), 8091, 2023 | 1 | 2023 |
FOOD SAFETY BY CONSUMERS IMPORTANCE, ATTITUDE, SELF ASSURING. M Niewczas-Dobrowolska International Journal for Quality Research 17 (1), 2023 | 1 | 2023 |
Food safety versus other characteristics of food by consumers M Niewczas, T Sikora Towaroznawcze Problemy Jakości, 11-23, 2015 | 1 | 2015 |
Bezpieczeństwo żywności w opinii konsumentów M Niewczas | 1 | 2012 |
Ryzyko bezpieczeństwa żywności: komunikowanie i postrzeganie ryzyka M Niewczas Towaroznawcze Problemy Jakości, 47-55, 2012 | 1 | 2012 |
CHANGES OF CONSUMER BEHAVIOR CAUSED BY THE COVID-19 PANDEMIC TS Magdalena Niewczas-Dobrowolska, Agnieszka Górka-Chowaniec International Journal for Quality Research, 2024 | | 2024 |
Hazards reported on food of plant origin in the Rapid Alert System for Foodand Feed (RASFF) from 1997 to 2021 and their occurrence, prevention and reduction M Pigłowski, M Niewczas-Dobrowolska Food Additives & Contaminants: Part A 41 (1), 91-104, 2024 | | 2024 |