Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 8113 | 6369 |
h-indeks | 51 | 42 |
i10-indeks | 159 | 146 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko64 artykuły
8 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Alan L. KellyUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Shane V. CrowleyLecturer, University College Cork, Cork, IrelandZweryfikowany adres z ucc.ie
- Paul LH McSweeneyUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Noel McCarthyTeagascZweryfikowany adres z teagasc.ie
- P.F. FoxProfessor of Food ChemistryZweryfikowany adres z ucc.ie
- Kamil Piotr DrapalaUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Donal J O'CallaghanPrincipal Research Officer, TeagascZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Emanuele ZanniniSapienza University of RomeZweryfikowany adres z uniroma1.it
- Eve M. MulcahySchool of Food and Nutritional Sciences, University College CorkZweryfikowany adres z umail.ucc.ie
- Andre BrodkorbTeagascZweryfikowany adres z teagasc.ie
- Jonathan J. O'SullivanProcess Research Manager, S&T BPC, Unilever Research and DevelopmentZweryfikowany adres z unilever.com
- Yrjö H. RoosUniversity College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Ulrik K. SundekildeAssociate Professor, Department of Food Science, Aarhus UniversityZweryfikowany adres z food.au.dk
- Edmond P. ByrneProfessor of Process & Chemical Engineering, University College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- Kevin CroninZweryfikowany adres z ucc.ie
- Maria Jose Sousa-GallagherLecturer in Process & Chemical Engineering, University College CorkZweryfikowany adres z ucc.ie
- maria cabonibologna universityZweryfikowany adres z unibo.it
- Birsen BULUT SOLAKSelcuk UniversityZweryfikowany adres z selcuk.edu.tr
- Linda GiblinSenior Scientist, Teagasc Zweryfikowany adres z teagasc.ie
- Catherine O'SullivanProfessor of Particulate Soil Mechanics, Imperial College LondonZweryfikowany adres z imperial.ac.uk
Obserwuj
Dr James A O'Mahony
School of Food and Nutritional Sciences, University College Cork
Zweryfikowany adres z ucc.ie - Strona główna