Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 967 | 535 |
h-indeks | 16 | 12 |
i10-indeks | 23 | 16 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko16 artykułów
6 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Bernhard LendlTU WienZweryfikowany adres z tuwien.ac.at
- Cornelius ZetzschProfessor of Environmental Chemistry, University of BayreuthZweryfikowany adres z uni-bayreuth.de
- Hinrich GrotheProfessor für Physikalische Chemie, Vienna University of TechnologyZweryfikowany adres z tuwien.ac.at
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Zweryfikowany adres z helmholtz-muenchen.de
- Georg SteinhauserTU WienZweryfikowany adres z tuwien.ac.at
- Peter WeinbergerVienna University of TechnologyZweryfikowany adres z mail.zserv.tuwien.ac.at
- Gottfried StrasserProfessor Materials Engineering for Nanoelectronics, TU WienZweryfikowany adres z tuwien.ac.at
- Markus BrandstetterHead of Research Group, Research Center for Non-Destructive TestingZweryfikowany adres z recendt.at
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Zentrum Muenchen/analytical BioGeoChemistry & TUM/FoodomicsZweryfikowany adres z helmholtz-muenchen.de
- Ulrich S. SchubertFriedrich Schiller University Jena, Laboratory of Organic and Macromolecular Chemistry, Germany; MaxZweryfikowany adres z uni-jena.de