Modeling biometric traits, yield and nutritional and antioxidant properties of seeds of three soybean cultivars through the application of biostimulant containing seaweed and … S Kocira, A Szparaga, A Kocira, E Czerwińska, A Wójtowicz, ... Frontiers in plant science 9, 388, 2018 | 69 | 2018 |
Morphological and Biochemical Responses of Glycine max (L.) Merr. to the Use of Seaweed Extract S Kocira, A Szparaga, M Kuboń, E Czerwińska, T Piskier Agronomy 9 (2), 93, 2019 | 39 | 2019 |
Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars S Kocira, A Szparaga, A Kocira, E Czerwińska, K Depo, B Erlichowska, ... Legume Res 42 (3), 341-347, 2019 | 37 | 2019 |
Antibacterial and antifungal activity of plant extracts E Czerwińska, A Szparaga Rocznik Ochrona Środowiska 17, 2015 | 34 | 2015 |
Modification of growth, yield, and the nutraceutical and antioxidative potential of soybean through the use of synthetic biostimulants A Szparaga, S Kocira, A Kocira, E Czerwińska, M Świeca, E Lorencowicz, ... Frontiers in Plant Science 9, 1401, 2018 | 32 | 2018 |
Towards sustainable agriculture—Agronomic and economic effects of biostimulant use in common bean cultivation A Szparaga, M Kuboń, S Kocira, E Czerwińska, A Pawłowska, P Hara, ... Sustainability 11 (17), 4575, 2019 | 22 | 2019 |
Warunki prowadzenia procesu fermentacji metanowej w biogazowni E Czerwińska, K Kalinowska Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna 2, 12-14, 2014 | 22 | 2014 |
Evaluation of the effects of allelopathic aqueous plant extracts, as potential preparations for seed dressing, on the modulation of cauliflower seed germination P Findura, P Hara, A Szparaga, S Kocira, E Czerwińska, P Bartoš, ... Agriculture 10 (4), 122, 2020 | 16 | 2020 |
Survivability of probiotic bacteria in model systems of non-fermented and fermented coconut and hemp milks A Szparaga, S Tabor, S Kocira, E Czerwińska, M Kuboń, B Płóciennik, ... Sustainability 11 (21), 6093, 2019 | 16 | 2019 |
Evaluation of the Effectiveness of the Use of Biopreparations as Seed Dressings S Kocira, P Hara, A Szparaga, E Czerwińska, H Beloev, P Findura, ... Agriculture 10 (4), 90, 2020 | 15 | 2020 |
Multi-objective optimization based on the utopian point method applied to a case study of osmotic dehydration of plums and its storage A Szparaga, M Stachnik, E Czerwińska, S Kocira, M Dymkowska-Malesa, ... Journal of Food Engineering 245, 104-111, 2019 | 11 | 2019 |
Evaluation of polychlorinated biphenyls content in chosen vegetables from Warmia and Mazury region M Dymkowska-Malesa, A Szparaga, E Czerwińska Rocznik Ochrona Srodowiska 16 (1), 290-299, 2014 | 11 | 2014 |
Potencjalne źródła skażenia mleka wpływające na jego jakość spożywczą E Czerwińska, W Piotrowski Rocznik Ochrona Środowiska 13, 633-651, 2011 | 9 | 2011 |
Porous coatings containing copper and phosphorus obtained by plasma electrolytic oxidation of titanium K Rokosz, T Hryniewicz, W Kacalak, K Tandecka, S Raaen, S Gaiaschi, ... Materials 13 (4), 828, 2020 | 8 | 2020 |
Estimation of effect of dressing in plant extracts on germination capacity of yellow lupine and field pea seed. E Czerwińska, A Szparaga, E Deszcz Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu-Rolnictwo 113 (612 …, 2015 | 8 | 2015 |
Ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego w piekarni z uwzględnieniem procesu wytwarzania pieczywa żytniego E Czerwińska, W Piotrowski Nauka Przyroda Technologie 4 (2), # 14, 2010 | 7 | 2010 |
Technologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt) E Czerwińska, W Piotrkowski Rocznik Ochrona Środowiska 11, 449-464, 2009 | 7 | 2009 |
Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania E Czerwińska, K Zgórska Rocznik Ochrona Środowiska 13, 845-858, 2011 | 6 | 2011 |
Czystość mikrobiologiczna przypraw i ich aktywność bakteriostatyczna E Czerwińska, W Piotrowski Zesz. Nauk. Wydz. Budownictwa i Inżynierii Środowiska 22, 253-263, 2005 | 6 | 2005 |
Active Carbon-Based Nanomaterials in Food Packaging K Mitura, J Kornacka, E Kopczyńska, J Kalisz, E Czerwińska, ... Coatings 11 (2), 161, 2021 | 5 | 2021 |