Obserwuj
Ewa Czerwińska
Ewa Czerwińska
Zweryfikowany adres z tu.koszalin.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Modeling biometric traits, yield and nutritional and antioxidant properties of seeds of three soybean cultivars through the application of biostimulant containing seaweed and …
S Kocira, A Szparaga, A Kocira, E Czerwińska, A Wójtowicz, ...
Frontiers in plant science 9, 388, 2018
692018
Morphological and Biochemical Responses of Glycine max (L.) Merr. to the Use of Seaweed Extract
S Kocira, A Szparaga, M Kuboń, E Czerwińska, T Piskier
Agronomy 9 (2), 93, 2019
392019
Effect of applying a biostimulant containing seaweed and amino acids on the content of fiber fractions in three soybean cultivars
S Kocira, A Szparaga, A Kocira, E Czerwińska, K Depo, B Erlichowska, ...
Legume Res 42 (3), 341-347, 2019
372019
Antibacterial and antifungal activity of plant extracts
E Czerwińska, A Szparaga
Rocznik Ochrona Środowiska 17, 2015
342015
Modification of growth, yield, and the nutraceutical and antioxidative potential of soybean through the use of synthetic biostimulants
A Szparaga, S Kocira, A Kocira, E Czerwińska, M Świeca, E Lorencowicz, ...
Frontiers in Plant Science 9, 1401, 2018
322018
Towards sustainable agriculture—Agronomic and economic effects of biostimulant use in common bean cultivation
A Szparaga, M Kuboń, S Kocira, E Czerwińska, A Pawłowska, P Hara, ...
Sustainability 11 (17), 4575, 2019
222019
Warunki prowadzenia procesu fermentacji metanowej w biogazowni
E Czerwińska, K Kalinowska
Technika Rolnicza Ogrodnicza Leśna 2, 12-14, 2014
222014
Evaluation of the effects of allelopathic aqueous plant extracts, as potential preparations for seed dressing, on the modulation of cauliflower seed germination
P Findura, P Hara, A Szparaga, S Kocira, E Czerwińska, P Bartoš, ...
Agriculture 10 (4), 122, 2020
162020
Survivability of probiotic bacteria in model systems of non-fermented and fermented coconut and hemp milks
A Szparaga, S Tabor, S Kocira, E Czerwińska, M Kuboń, B Płóciennik, ...
Sustainability 11 (21), 6093, 2019
162019
Evaluation of the Effectiveness of the Use of Biopreparations as Seed Dressings
S Kocira, P Hara, A Szparaga, E Czerwińska, H Beloev, P Findura, ...
Agriculture 10 (4), 90, 2020
152020
Multi-objective optimization based on the utopian point method applied to a case study of osmotic dehydration of plums and its storage
A Szparaga, M Stachnik, E Czerwińska, S Kocira, M Dymkowska-Malesa, ...
Journal of Food Engineering 245, 104-111, 2019
112019
Evaluation of polychlorinated biphenyls content in chosen vegetables from Warmia and Mazury region
M Dymkowska-Malesa, A Szparaga, E Czerwińska
Rocznik Ochrona Srodowiska 16 (1), 290-299, 2014
112014
Potencjalne źródła skażenia mleka wpływające na jego jakość spożywczą
E Czerwińska, W Piotrowski
Rocznik Ochrona Środowiska 13, 633-651, 2011
92011
Porous coatings containing copper and phosphorus obtained by plasma electrolytic oxidation of titanium
K Rokosz, T Hryniewicz, W Kacalak, K Tandecka, S Raaen, S Gaiaschi, ...
Materials 13 (4), 828, 2020
82020
Estimation of effect of dressing in plant extracts on germination capacity of yellow lupine and field pea seed.
E Czerwińska, A Szparaga, E Deszcz
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu-Rolnictwo 113 (612 …, 2015
82015
Ocena ryzyka zanieczyszczenia mikrobiologicznego w piekarni z uwzględnieniem procesu wytwarzania pieczywa żytniego
E Czerwińska, W Piotrowski
Nauka Przyroda Technologie 4 (2), # 14, 2010
72010
Technologiczne aspekty wypieku pieczywa z określeniem punktów krytycznych zanieczyszczeń mikrobiologicznych (surowiec, urządzenia, produkt)
E Czerwińska, W Piotrkowski
Rocznik Ochrona Środowiska 11, 449-464, 2009
72009
Zmiany jakości minimalnie przetworzonej marchwi pakowanej próżniowo w czasie przechowywania
E Czerwińska, K Zgórska
Rocznik Ochrona Środowiska 13, 845-858, 2011
62011
Czystość mikrobiologiczna przypraw i ich aktywność bakteriostatyczna
E Czerwińska, W Piotrowski
Zesz. Nauk. Wydz. Budownictwa i Inżynierii Środowiska 22, 253-263, 2005
62005
Active Carbon-Based Nanomaterials in Food Packaging
K Mitura, J Kornacka, E Kopczyńska, J Kalisz, E Czerwińska, ...
Coatings 11 (2), 161, 2021
52021
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20