Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 7080 | 3915 |
h-indeks | 45 | 33 |
i10-indeks | 111 | 92 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko10 artykułów
13 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Marcos N. EberlinMackenzie Presbyterian University - School of EngeneeringZweryfikowany adres z mackenzie.br
- Tatiana SaldanhaProfessor Associado da Universidade Federal Rural do Rio de JaneiroZweryfikowany adres z ufrrj.br
- Rodrigo Ramos CatharinoInnovare Biomarkers Laboratory - UNICAMPZweryfikowany adres z fcm.unicamp.br
- Marcia Ortiz Mayo MarquesInstituto AgronômicoZweryfikowany adres z iac.sp.gov.br
- Sueli Percio QuinaiaProfessora de química - UNICENTROZweryfikowany adres z unicentro.br
- Patricia de Oliveira CarvalhoUniversidade São Francisco Programa de Pós Graduação em Ciências da SaúdeZweryfikowany adres z usf.edu.br
- Hans LambersE/Professor, University of Western Australia; Honorary Professor, China Agricultural UniversityZweryfikowany adres z uwa.edu.au
- Rafael OliveiraUniversity of Campinas (Unicamp)Zweryfikowany adres z unicamp.br
- Sara Adrián L. AndradeDepartment of Plant Biology - Unicamp, BrazilZweryfikowany adres z unicamp.br
- Manoel Odorico de Moraes FilhoProfessor Titular da Universidade Federal do CearáZweryfikowany adres z ufc.br
- Leticia Costa-LotufoUniversidade de São PauloZweryfikowany adres z usp.br
- Jesui Vergilio VisentainerUniversidade Estadual de MaringáZweryfikowany adres z uem.br
- Paulo MazzaferaProfessor Fisiologia Vegetal, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z unicamp.br
- Anna AbrahãoUniversidade Federal do CearáZweryfikowany adres z ufc.br
- Sérgio Paulo BydlowskiProfessor Associado de Hematologia, Faculdade de Medicina da Universidade de São PauloZweryfikowany adres z usp.br
- Neura BragagnoloDepartamento de Ciência de Alimentos - FEA - UNICAMPZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Marcelo LancellottiAssociate Professor - Universidade Estadual de Campinas - UNICAMPZweryfikowany adres z unicamp.br
- Helena Teixeira GodoyProfessor de Ciência de Alimentos, UNICAMPZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Paulo Michel Pinheiro FerreiraUniversidade Federal do PiauíZweryfikowany adres z ufpi.edu.br
- Gustavo Duarte PimentelUniversidade Federal de Goiás (UFG)Zweryfikowany adres z ufg.br