Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 86310 | 36100 |
h-indeks | 138 | 80 |
i10-indeks | 1066 | 766 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko85 artykułów
122 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- SHIMING LIRutgers university, Huanggang Nornal UniversityZweryfikowany adres z rutgers.edu
- Shengmin SangDistinguished Professor of Functional Foods, North Carolina Agricultural and Technical StateZweryfikowany adres z ncat.edu
- Fereidoon ShahidiMemorial University of NewfoundlandZweryfikowany adres z mun.ca
- Mingfu WangShenzhen UniversityZweryfikowany adres z szu.edu.cn
- xiaochun wanAnhui Agricultural University;State Key Laboratory of Tea Plant Biology and Utilization )Zweryfikowany adres z ahau.edu.cn
- Lee-Yan SheenNational Taiwan UniversityZweryfikowany adres z ntu.edu.tw
- Yu Wang,Associate Professor, Citrus research and Education center, University of FloridaZweryfikowany adres z ufl.edu
- Vyacheslav DushenkovHostos Community College CUNYZweryfikowany adres z hostos.cuny.edu
- Mira Jun (전미라)Dong-A University Dept. of Food Science and NutritionZweryfikowany adres z dau.ac.kr
- Jungil HongSeoul Women's UniversityZweryfikowany adres z swu.ac.kr
- Woo-Sik JeongProfessor of School of Food Science & Biotechnology, Kyungpook National UniversityZweryfikowany adres z knu.ac.kr
- Ming-jiuan WuChia Nan UniversityZweryfikowany adres z mail.cnu.edu.tw
- Qingrong HuangRutgers University
Obserwuj
Chi-Tang Ho
Distinguished Professor of Food Science, Rutgers University
Zweryfikowany adres z sebs.rutgers.edu - Strona główna