Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 3527 | 2107 |
h-indeks | 31 | 25 |
i10-indeks | 69 | 50 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko4 artykuły
2 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Yoldas SekiDokuz Eylul UniversityZweryfikowany adres z deu.edu.tr
- Kutlay SEVERiZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİZweryfikowany adres z ikc.edu.tr
- Lutfiye AltayAssoc. Prof.Zweryfikowany adres z ege.edu.tr
- Ismail Hakki TavmanProf. Dr. Makina Muh. Dokuz Eylul UniversityZweryfikowany adres z deu.edu.tr
- Metehan ATAGÜR, PhD.Research Assistant, İzmir Katip Celebi UniversityZweryfikowany adres z ikc.edu.tr
- İbrahim ŞENBursa teknik Üniversitesi MERLABZweryfikowany adres z btu.edu.tr
- Ebru BozaciEge UniversityZweryfikowany adres z ege.edu.tr
- Barış Oğuz GürsesAssistant Prof., Ege UniversityZweryfikowany adres z ege.edu.tr
- Levent Çetinİzmir Katip Çelebi UniversityZweryfikowany adres z ikc.edu.tr
- Emine Akar AltınkayaManisa Celal Bayar ÜniversitesiZweryfikowany adres z cbu.edu.tr
- Haci Ali GulecProfessor, Trakya University Food Engineering DepartmentZweryfikowany adres z trakya.edu.tr
- Dr.M.Özgür SeydibeyoğluProf., Materials Science and Engineering, Izmir Katip Celebi UniversityZweryfikowany adres z ikcu.edu.tr