Obserwuj
dr Krystyna Pogoń
dr Krystyna Pogoń
University of Agriculture in Krakow
Zweryfikowany adres z ar.krakow.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Composition and antioxidant properties of wild mushrooms Boletus edulis and Xerocomus badius prepared for consumption
G Jaworska, K Pogoń, A Skrzypczak, E Bernaś
Journal of food science and technology 52, 7944-7953, 2015
692015
Nutraceuticals and Antioxidant Activity of Prepared for Consumption Commercial Mushrooms Agaricus bisporus and Pleurotus ostreatus
G Jaworska, K Pogoń, E Bernaś, A Duda‐Chodak
Journal of Food Quality 38 (2), 111-122, 2015
642015
Effect of Different Drying Methods and 24-Month Storage on Water Activity, Rehydration Capacity, and Antioxidants in Boletus edulis Mushrooms
G Jaworska, K Pogoń, E Bernaś, A Skrzypczak
Drying Technology: An International Journal 32, 291-300, 2014
592014
Vitamins, phenolics and antioxidant activity of culinary prepared Suillus luteus (L.) Roussel mushroom
G Jaworska, K Pogoń, E Bernaś, A Skrzypczak, I Kapusta
LWT-Food Science and Technology 59 (2), 701-706, 2014
342014
Antioxidant activity as well as vitamin C and polyphenol content in the diet for athletes
B Frączek, M Morawska, M Gacek, K Pogoń
Italian Journal of Food Science 31 (4), 2019
172019
Qualitative comparison of blackcurrant and blackcurrant—whey beverages
G Jaworska, M Sady, T Grega, E Bernaś, K Pogoń
Food science and technology international 17 (4), 331-341, 2011
142011
Influence of the Culinary Treatment on the Quality of Lactarius deliciosus
K Pogoń, G Jaworska, A Duda-Chodak, I Maciejaszek
Foods 2 (2), 238-253, 2013
122013
Effect of Traditional Canning in Acetic Brine on the Antioxidants and Vitamins in Boletus edulis and Suillus luteus Mushrooms
K Pogoń, A Gabor, G Jaworska, E Bernaś
Journal of Food Processing and Preservation 41 (2), e12826, 2017
112017
Quality of apple-whey and apple beverages over 12-month storage period
GJTGM SADY, EBK POGOŃ
Journal of Food and Nutrition Research (ISSN 1336-8672) 53 (2), 117-126, 2014
102014
Quality changes of blackcurrant nectar under different storage conditions
G Jaworska, K Pogoń, M Klimek, E Gwożdź
Journal of Life Sciences Research 1 (1), 16-20, 2014
52014
Zmiany jakości napoju grejpfrutowego w czasie przechowywania
G Jaworska, E Gwóźdź, K Pogoń, M Klimek
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 47 (4), 2014
22014
Soja jako surowiec do produkcji mleczek roślinnych o właściwościach prozdrowotnych
P Pogoń, K Pogoń, G Jaworska, A Rataj
Zagadnienia aktualnie poruszane przez młodych naukowców 7, 107-111, 0
2
Assessment of particular qualities of carrot availalbe in selected retailers in Krakow
P Wrona, K Pogoń, M Dróżdż
Agricultural Engineering 21 (4), 93-102, 2017
2017
Characteristics of orange-whey fermented beverages
K Pogoń, M Sady, G Jaworska, T Grega
Acta alimentaria 44 (2), 170-177, 2015
2015
Antioxidant properties of selected edible mushrooms
K Pogoń, G Jaworska, M Tabaszewska
Výskumný ústav potravinársky
G Jaworska, T Grega, M Sady, E Bernaś, K Pogoń
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–16