Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 2490 | 1297 |
h-indeks | 26 | 20 |
i10-indeks | 38 | 27 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPZweryfikowany adres z lasefi.com
- Ivanor Nunes do PradoProfessor Titular do Departamento de Zootecnia da UEMZweryfikowany adres z uem.br
- Renata VardanegaDoutorado em Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- souza neUniversidade Estadual de Maringá e Universidade Federal Tecnológica do ParanaZweryfikowany adres z uem.br
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Moyses Naves de MoraesUniversidade Federal de São Carlos, Centro de Ciências da Natureza, Campus Lagoa do SinoZweryfikowany adres z ufscar.br
- Irede DalmolinUniversidade Tecnológica Federal do ParanáZweryfikowany adres z utfpr.edu.br
- Giovani ZabotFederal University of Santa MariaZweryfikowany adres z ufsm.br
- Reza ZahediBeyond MeatZweryfikowany adres z beyondmeat.com
- Mário Roberto Maróstica JuniorProfessor UNICAMPZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Diego Tresinari dos SantosDiretor-Pesquisador, Centro de Estudos Ayurvédicos (Nutrição, Alimentação Saudável e AyurvedaZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Rodrigo Nunes CavalcantiPostdoc at McGill UniversityZweryfikowany adres z mail.mcgill.ca
- Roberta CerianiEngenharia Química - UNICAMP Zweryfikowany adres z feq.unicamp.br
- Flávio Luís SchmidtProfessor de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z fea.unicamp.br