Follow
Agnieszka Palka
Agnieszka Palka
Verified email at wpit.am.gdynia.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Consumer Attitudes and Acceptability of Wheat Pancakes with the Addition of Edible Insects: Mealworm (Tenebrio molitor), Buffalo Worm (Alphitobius diaperinus), and Cricket …
A Mazurek, A Palka, M Skotnicka, S Kowalski
Foods 12 (1), 1, 2022
122022
Zmiany w preferencjach konsumentów na rynku lodów
A Palka
Handel Wewnętrzny 355 (2), 308-319, 2015
82015
The health-promoting and sensory properties of tropical fruit sorbets with inulin
A Palka, M Skotnicka
Molecules 27 (13), 4239, 2022
62022
Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na wybrane cechy jakościowe lodów
A Palka, P Palich
Acta Agrophysica 12 (3 [163]), 2008
62008
Wpływ krotności parzenia na właściwości przeciwutleniające naparów Yerba Mate
P Dmowski, L Post
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 9-18, 2018
42018
Making purchase decisions on ice cream market
A Palka
Marketing i Zarządzanie 48 (2), 53-62, 2017
42017
Właściwości przeciwutleniające czarnych herbat wysokogatunkowych dostępnych na rynku e-commerce
P Dmowski, A Kosiorek
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 9-19, 2017
42017
Innovations in Ice Cream Production in Baltic Sea Region
A Palka, JN Guz, A Wilczynska, A Rybowska
Proceedings of the11th European Conference on Innovation and …, 2016
42016
Impact of consumer preferences on changes in ice cream market in Poland
A Palka
Towaroznawcze Problemy Jakości, 76-83, 2013
42013
Ice cream as innovative luxury products
A Palka, J Newerli-Guz
Handel Wewnętrzny, 331-342, 2018
32018
Consumer preferences on impulse ice cream
A Palka
Towaroznawcze Problemy Jakości 51 (2), 2017
32017
Quality evaluation of take home vanilla ice cream
A Palka, J Newerli-Guz, D Furmaga
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 94, 91-101, 2016
32016
Influence of temperature fluctuation on some quality properties of ice cream
A Palka, P Palich
Acta Agrophysica 12 (3), 755-765, 2008
32008
Storage quality changes in craft and industrial blueberry, strawberry, raspberry and passion fruit-mango sorbets
A Palka, A Wilczyńska
Foods 12 (14), 2733, 2023
22023
Evaluation of extract and fat content in selected fruit and fruit-vegetable yogurts (available on the market)
A Palka, A Flis-Kaczykowska
Scientific Journal of Gdynia Maritime University, 47-54, 2019
22019
Refrigerated food transport in Poland
A Palka
AUTOBUSY–Technika, Eksploatacja, Systemy Transportowe 19 (12), 179-183, 2018
22018
Ocena preferencji konsumenckich w zakresie wyboru sorbetów owocowych
A Palka, P Karczmarczyk
Scientific Journal of Gdynia Maritime University, 91-99, 2018
22018
Wpływ dodatku nasion oleistych na zawartość podstawowych składników odżywczych w koktajlach mleczno-owocowych oraz na ich kwasowość
A Palka, A Wilczyńska, M Flis
Probl. Hig. Epidemiol 98, 334-339, 2017
22017
Wpływ temperatury przechowywania na wybrane parametry jakości olejów orzechów
K Kłopotek, A Ocieczek, A Palka
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 2017
22017
Sorbets from Old Apple Varieties in the Consumers' Opinion
A Palka
Towaroznawcze Problemy Jakości, 30-39, 2021
12021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20