Essential oils as antimicrobial agents—myth or real alternative? K Wińska, W Mączka, J Łyczko, M Grabarczyk, A Czubaszek, A Szumny Molecules 24 (11), 2130, 2019 | 478 | 2019 |
Volatile Compounds Content, Physicochemical Parameters, and Antioxidant Activity of Beers with Addition of Mango Fruit (Mangifera Indica) A Gasiński, J Kawa-Rygielska, A Szumny, A Czubaszek, J Gąsior, ... Molecules 25 (13), 3033, 2020 | 60 | 2020 |
Characterization of fermentation of waste wheat-rye bread mashes with the addition of complex enzymatic preparations J Kawa-Rygielska, W Pietrzak, A Czubaszek Biomass and Bioenergy 44, 17-22, 2012 | 46 | 2012 |
Effects of wheat flour supplementation with oat products on dough and bread quality. A Czubaszek, Z Karolini-Skaradzińska | 30 | 2005 |
Baking properties of flour and nutritional value of rye bread with brewer's spent grain A Czubaszek, A Wojciechowicz-Budzisz, R Spychaj, J Kawa-Rygielska LWT 150, 111955, 2021 | 25 | 2021 |
Quality of wheat bread enriched with onion extract and polyphenols content and antioxidant activity changes during bread storage A Czaja, A Czubaszek, D Wyspiańska, A Sokół‐Łętowska, AZ Kucharska International journal of food science & technology 55 (4), 1725-1734, 2020 | 20 | 2020 |
Effect of added brewer’s spent grain on the baking value of flour and the quality of wheat bread A Czubaszek, A Wojciechowicz-Budzisz, R Spychaj, J Kawa-Rygielska Molecules 27 (5), 1624, 2022 | 19 | 2022 |
Changes in antioxidant properties and amounts of bioactive compounds during simulated in vitro digestion of wheat bread enriched with plant extracts A Czubaszek, A Czaja, A Sokół-Łętowska, J Kolniak-Ostek, AZ Kucharska Molecules 26 (20), 6292, 2021 | 14 | 2021 |
Ocena technologiczna ziarna i maki wybranych odmian pszenicy ozimej Z Karolini-Skaradzinska, H Subda, B Korczak, M Kowalska, M Zmijewski, ... Żywność Nauka Technologia Jakość 8 (2), 68-77, 2001 | 14 | 2001 |
Dielectric properties of wheat flour mixed with oat meal D Luczycka, A Czubaszek, M Fujarczuk, K Pruski International Agrophysics 27 (2), 2013 | 12 | 2013 |
Wpływ dodatku produktów z owsa na właściwości wypiekowe mieszanek żytnio-owsianych A Czubaszek, Z Karolini-Skaradzinska, M Fujarczuk Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011 | 12 | 2011 |
Wybrane cechy fizyczne i sklad chemiczny ziarna kilku odmian owsa A Czubaszek Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin 229, 307-315, 2003 | 12 | 2003 |
Some aspects of baking industry wastes utilization in bioethanol production J Kawa-Rygielska, A Czubaszek, W Pietrzak Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 2013 | 11 | 2013 |
Jakość ciasta i pieczywa pszennego z dodatkiem serwatki Z Karolini-Skaradzinska, A Czubaszek, D Luczak, A Fraczak Żywność Nauka Technologia Jakość 17 (6), 2010 | 10 | 2010 |
Charakterystyka technologiczna mieszanek maki pszennej z produktami przemialu owsa A Czubaszek Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy, 1-85, 2008 | 10 | 2008 |
Sklad chemiczny i wartosc technologiczna maki odmian jeczmienia jarego i ozimego H Subda, P Gnilka, A Czubaszek, Z Karolini-Skaradzinska Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 147-157, 1997 | 9 | 1997 |
Ocena wlasciwosci reologicznych ciasta i jakosci chleba pszennego z dodatkiem sruty owsianej A Czubaszek Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 247-257, 2006 | 8 | 2006 |
Effect of acetylated retrograded starch (resistant starch RS4) on the nutritional value and microstructure of the crumb (SEM) of wheat bread. A Wojciechowicz-Budzisz, Z Gil, R Spychaj, A Czaja, E Pejcz, ... | 7 | 2015 |
Wplyw dodatku maki jeczmiennej na wlasciwosci ciasta i pieczywa uzyskanego z maki pszenic jarych i ozimych Z Karolini-Skaradzinska, H Subda, A Czubaszek Żywność Nauka Technologia Jakość 13 (2), 124-132, 2006 | 7 | 2006 |
Charakterystyka jakości ziarna i mąki jęczmienia jarego i ozimego H Subda, P Gniłka, A Czubaszek Mat. XXVII Sesji Nauk. KTiChŻ PAN. Szczecin, 24-31, 1996 | 7 | 1996 |