Follow
Anna Czubaszek
Anna Czubaszek
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Verified email at upwr.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Essential oils as antimicrobial agents—myth or real alternative?
K Wińska, W Mączka, J Łyczko, M Grabarczyk, A Czubaszek, A Szumny
Molecules 24 (11), 2130, 2019
4782019
Volatile Compounds Content, Physicochemical Parameters, and Antioxidant Activity of Beers with Addition of Mango Fruit (Mangifera Indica)
A Gasiński, J Kawa-Rygielska, A Szumny, A Czubaszek, J Gąsior, ...
Molecules 25 (13), 3033, 2020
602020
Characterization of fermentation of waste wheat-rye bread mashes with the addition of complex enzymatic preparations
J Kawa-Rygielska, W Pietrzak, A Czubaszek
Biomass and Bioenergy 44, 17-22, 2012
462012
Effects of wheat flour supplementation with oat products on dough and bread quality.
A Czubaszek, Z Karolini-Skaradzińska
302005
Baking properties of flour and nutritional value of rye bread with brewer's spent grain
A Czubaszek, A Wojciechowicz-Budzisz, R Spychaj, J Kawa-Rygielska
LWT 150, 111955, 2021
252021
Quality of wheat bread enriched with onion extract and polyphenols content and antioxidant activity changes during bread storage
A Czaja, A Czubaszek, D Wyspiańska, A Sokół‐Łętowska, AZ Kucharska
International journal of food science & technology 55 (4), 1725-1734, 2020
202020
Effect of added brewer’s spent grain on the baking value of flour and the quality of wheat bread
A Czubaszek, A Wojciechowicz-Budzisz, R Spychaj, J Kawa-Rygielska
Molecules 27 (5), 1624, 2022
192022
Changes in antioxidant properties and amounts of bioactive compounds during simulated in vitro digestion of wheat bread enriched with plant extracts
A Czubaszek, A Czaja, A Sokół-Łętowska, J Kolniak-Ostek, AZ Kucharska
Molecules 26 (20), 6292, 2021
142021
Ocena technologiczna ziarna i maki wybranych odmian pszenicy ozimej
Z Karolini-Skaradzinska, H Subda, B Korczak, M Kowalska, M Zmijewski, ...
Żywność Nauka Technologia Jakość 8 (2), 68-77, 2001
142001
Dielectric properties of wheat flour mixed with oat meal
D Luczycka, A Czubaszek, M Fujarczuk, K Pruski
International Agrophysics 27 (2), 2013
122013
Wpływ dodatku produktów z owsa na właściwości wypiekowe mieszanek żytnio-owsianych
A Czubaszek, Z Karolini-Skaradzinska, M Fujarczuk
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011
122011
Wybrane cechy fizyczne i sklad chemiczny ziarna kilku odmian owsa
A Czubaszek
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin 229, 307-315, 2003
122003
Some aspects of baking industry wastes utilization in bioethanol production
J Kawa-Rygielska, A Czubaszek, W Pietrzak
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 2013
112013
Jakość ciasta i pieczywa pszennego z dodatkiem serwatki
Z Karolini-Skaradzinska, A Czubaszek, D Luczak, A Fraczak
Żywność Nauka Technologia Jakość 17 (6), 2010
102010
Charakterystyka technologiczna mieszanek maki pszennej z produktami przemialu owsa
A Czubaszek
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Rozprawy, 1-85, 2008
102008
Sklad chemiczny i wartosc technologiczna maki odmian jeczmienia jarego i ozimego
H Subda, P Gnilka, A Czubaszek, Z Karolini-Skaradzinska
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 147-157, 1997
91997
Ocena wlasciwosci reologicznych ciasta i jakosci chleba pszennego z dodatkiem sruty owsianej
A Czubaszek
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 247-257, 2006
82006
Effect of acetylated retrograded starch (resistant starch RS4) on the nutritional value and microstructure of the crumb (SEM) of wheat bread.
A Wojciechowicz-Budzisz, Z Gil, R Spychaj, A Czaja, E Pejcz, ...
72015
Wplyw dodatku maki jeczmiennej na wlasciwosci ciasta i pieczywa uzyskanego z maki pszenic jarych i ozimych
Z Karolini-Skaradzinska, H Subda, A Czubaszek
Żywność Nauka Technologia Jakość 13 (2), 124-132, 2006
72006
Charakterystyka jakości ziarna i mąki jęczmienia jarego i ozimego
H Subda, P Gniłka, A Czubaszek
Mat. XXVII Sesji Nauk. KTiChŻ PAN. Szczecin, 24-31, 1996
71996
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20