Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 4181 | 3219 |
h-indeks | 35 | 32 |
i10-indeks | 82 | 75 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko12 artykułów
3 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Dorota Witrowa-RajchertProfesor, SGGWZweryfikowany adres z sggw.pl
- Artur WiktorWarsaw University of Life SciencesZweryfikowany adres z sggw.pl
- Magdalena Dadan (Sledz)Warsaw University of Life SciencesZweryfikowany adres z sggw.pl
- Urszula TylewiczDISTAL, Università di BolognaZweryfikowany adres z unibo.it
- marco dalla rosaFull Professor of Food Technology - Dept. Agricultural and Food Science - Alma Mater StudiorumZweryfikowany adres z unibo.it
- Silvia TappiUniversity of BolognaZweryfikowany adres z unibo.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityZweryfikowany adres z unibo.it
- Witold LojkowskiInstitute of High Pressure Physics, Polish Academy of SciencesZweryfikowany adres z labnano.pl
- Lorenzo SiroliPhD, Università di BolognaZweryfikowany adres z unibo.it
- sylwia łabaDr inż. Instytut Ochrony Środowiska-Państwowy Instytut BadawczyZweryfikowany adres z ios.edu.pl
- Justyna CybulskaPhD, Institute of Agrophysics Polish Academy of SciencesZweryfikowany adres z ipan.lublin.pl