Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 8862 | 4027 |
h-indeks | 49 | 32 |
i10-indeks | 125 | 95 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko50 artykułów
11 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Margarida VieiraUniversidade do AlgarveZweryfikowany adres z ualg.pt
- Elisabete Alexandreqopna - Universidade de AveiroZweryfikowany adres z ua.pt
- Mafalda QuintasCOST - European Cooperation in Science and TecnhologyZweryfikowany adres z cost.eu
- Carla AlegriacE3c - Centre for Ecology, Evolution and Environmental ChangesZweryfikowany adres z fc.ul.pt
- Hendrickx MarcKU LeuvenZweryfikowany adres z biw.kuleuven.be
- Filipa VM SilvaUniversity of Lisbon, Agronomy SchoolZweryfikowany adres z isa.ulisboa.pt
- Paola PittiaUniversity of teramoZweryfikowany adres z unite.it
- Rui CostaProfessor de Ciência, Tecnologia e Engenharia Alimentar, Escola Superior Agrária do Instituto Politécnico de CoimbraZweryfikowany adres z netvisao.pt
- Gabriel FeioResearcher, CENIMAT, Fac.of Science and Technology, UNLZweryfikowany adres z fct.unl.pt
- Rosiane Lopes da CunhaProfessor Associado I, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Susana Caldas FonsecaProfessor of Food Engineering, Viana Castelo Polytechnic Institute and Porto UniversityZweryfikowany adres z fc.up.pt
- Paula TeixeiraZweryfikowany adres z porto.ucp.pt
- marco dalla rosaFull Professor of Food Technology - Dept. Agricultural and Food Science - Alma Mater StudiorumZweryfikowany adres z unibo.it
Obserwuj
Cristina L.M. Silva
Universidade Católica Portuguesa, CBQF - Centro de Biotecnologia e Química Fina – Laboratório
Zweryfikowany adres z ucp.pt - Strona główna