Obserwuj
Bogusława Łapczyńska-Kordon
Bogusława Łapczyńska-Kordon
Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie
Zweryfikowany adres z ur.krakow.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Impact of aerobic biostabilisation and biodrying process of municipal solid waste on minimisation of waste deposited in landfills
K Dziedzic, B Łapczyńska-Kordon, M Malinowski, J Sikora, M Niemiec
Chemical and Process Engineering 36 (4), 381-394, 2015
492015
Właściwości energetyczne wybranych gatunków biomasy
J Mółka, B Łapczyńska-Kordon
Inżynieria Rolnicza 15 (6), 141-147, 2011
362011
Comparative analysis of bio-raw materials and biofuels
B Havrland, T Ivanova, B Lapczynska-Kordon, M Kolarikova
Proceedings of the 12th International Scientific Conference on Engineering …, 2013
202013
Decision support systems to establish plantations of energy crops on the example of willow (Salix Viminalis L.)
K Dziedzic, B Łapczyńska-Kordon, K Mudryk, M Wróbel, M Jewiarz, ...
Scientific achievements in agricultural engineering, agronomy and veterinary …, 2017
182017
Modeling and simulation of biomass drying using Artificial Neural Networks
S Francik, B Łapczyńska-Kordon, R Francik, A Wójcik
Renewable Energy Sources: Engineering, Technology, Innovation: ICORES 2017 …, 2018
172018
Utylizacja na cele energetyczne produktów ubocznych technologii biopaliwowej
B Cieślikowski, T Juliszewski, B Łapczyńska-Kordon
Inżynieria Rolnicza 10 (12 (87), 51-57, 2006
152006
Effect of compaction pressure and moisture content on post-agglomeration elastic springback of pellets
J Styks, A Knapczyk, B Łapczyńska-Kordon
Materials 14 (4), 879, 2021
142021
Bibliometric analysis of multiple criteria decision making in agriculture
S Francik, N Pedrycz, A Knapczyk, A Wójcik, R Francik, ...
Technical Sciences/University of Warmia and Mazury in Olsztyn, 2017
132017
Wpływ sposobów i czasu przechowywania na wybrane cechy sensoryczne jabłek
B Krzysztofik, B Łapczyńska-Kordon
Inżynieria Rolnicza 12, 121-128, 2008
132008
Wpływ sposobów i czasu przechowywania na wybrane właściwości fizyczne jabłek
B Łapczyńska-Kordon, B Krzysztofik
Inżynieria Rolnicza 12 (2 (100), 179-185, 2008
122008
Spectroscopic studies of the quality of WCO (Waste Cooking Oil) fatty acid methyl esters
A Matwijczuk, G Zając, D Karcz, E Chruściel, A Matwijczuk, ...
BIO Web of Conferences 10, 02019, 2018
112018
Physicochemical properties of biochar produced from goldenrod plants
B Łapczyńska-Kordon, Z Ślipek, K Słomka-Polonis, J Styks, T Hebda, ...
Materials 15 (7), 2615, 2022
102022
Analiza energetyczna mieszaniny paliw stałych z udziałem biokomponentu
B Cieślikowski, B Łapczyńska-Kordon, P Knapik
Inżynieria Rolnicza 10 (13 (88), 55-60, 2006
102006
Drying kinetics of RDF: Experimental investigation and modeling
K Słomka-Polonis, B Kordon-Łapczyńska, J Frączek
BIO Web of Conferences 10, 02030, 2018
92018
Quality of dried cauliflower according to the methods and drying parameters
B Łapczyńska-Kordon, B Krzysztofik, Z Sobol
BIO Web of Conferences 10, 02017, 2018
82018
Modelowanie skurczu suszarniczego wybranych warzyw korzeniowych za pomocą sieci neuronowych
B Łapczyńska-Kordon, S Francik, J Frączek, Z Ślipek
Inżynieria Rolnicza 10 (13 (88), 303-311, 2006
82006
Control of the microwave drying process of selected fruits and vegetables
B Lapczynska-Kordon, S Lis, M Tomasik
Przeglad Elektrotechniczny 95 (3), 74-77, 2019
72019
Wpływ metod i parametrów suszenia na zmiany barwy suszów owocowo-warzywnych
B Łapczyńska-Kordon, B Krzysztofik
Inżynieria Rolnicza 12 (1 (99), 251-257, 2008
72008
Thermal characteristics of barley and oat
B Lapczynska-Kordon, A Zaremba, K Kempkiewicz
International agrophysics 8 (2), 1994
61994
Solid Digestate—Physicochemical and Thermal Study
K Dziedzic, B Łapczyńska-Kordon, M Jurczyk, M Arczewska, M Wróbel, ...
Energies 14 (21), 7224, 2021
52021
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20