Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 3475 | 788 |
h-indeks | 21 | 13 |
i10-indeks | 24 | 14 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko19 artykułów
3 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Joshua J. CoonProfessor of Chemistry and Biomolecular Chemistry, U. Of WisconsinZweryfikowany adres z chem.wisc.edu
- roman zubarevKarolinska InstitutetZweryfikowany adres z ki.se
- Mikhail GorshkovV.L. Talrose Institute for Energy Problems of Chemical PhysicsZweryfikowany adres z chph.ras.ru
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.Zweryfikowany adres z helmholtz-muenchen.de
- Angie Hongqian Yang (杨宏倩)Waters CorporationZweryfikowany adres z waters.com
- Douglas PhanstielAssistant Professor of Cell Biology & Physiology, UNCZweryfikowany adres z med.unc.edu
- Donald F HuntProfessor of Chemistry, University of VirginiaZweryfikowany adres z virginia.edu
- Anton GoloborodkoIMBA, Vienna BiocenterZweryfikowany adres z imba.oeaw.ac.at
- Mikhail SavitskiEMBLZweryfikowany adres z embl.de
- David MuddimanNorth Carolina State UniversityZweryfikowany adres z ncsu.edu
- David van der SpoelProfessor of Biology, Uppsala UniversityZweryfikowany adres z xray.bmc.uu.se