Materials used for the microencapsulation of probiotic bacteria in the food industry E Kowalska, M Ziarno, A Ekielski, T Żelaziński Molecules 27 (10), 3321, 2022 | 60 | 2022 |
The impact of extrusion on the biogas and biomethane yield of plant substrates K Pilarski, AA Pilarska, K Witaszek, Z Dworecki, T Żelaziński, A Ekielski, ... Journal of Ecological Engineering 17 (4), 264-272, 2016 | 38 | 2016 |
Effect of extrusion conditions on physical properties of buckwheat-maize blend extrudate A Ekielski, Z Majewski, T Zelazinski Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 57 (2 [A]), 57-61, 2007 | 27 | 2007 |
Properties of biocomposites from rapeseed meal, fruit pomace and microcrystalline cellulose made by press pressing: Mechanical and physicochemical characteristics T Żelaziński Materials 14 (4), 890, 2021 | 24 | 2021 |
A computer system supporting agricultural machinery and farm tractor purchase decisions K Durczak, A Ekielski, R Kozłowski, T Żelaziński, K Pilarski Heliyon 6 (10), 2020 | 24 | 2020 |
Properties of biocomposites produced with thermoplastic starch and digestate: Physicochemical and mechanical characteristics A Ekielski, T Żelaziński, PK Mishra, J Skudlarski Materials 14 (20), 6092, 2021 | 20 | 2021 |
Assessing the influence of roasting process parameters on mepiquat and chlormequat formation in dark barley malts A Ekielski, PK Mishra, T Żelaziński Food and bioprocess technology 11, 1177-1187, 2018 | 20 | 2018 |
Using the Kaplan–Meier estimator to assess the reliability of agricultural machinery K Durczak, J Selech, A Ekielski, T Żelaziński, M Waleński, K Witaszek Agronomy 12 (6), 1364, 2022 | 17 | 2022 |
The rape pomace and microcrystalline cellulose composites made by press processing T Żelaziński, J Słoma, J Skudlarski, A Ekielski Sustainability 12 (4), 1311, 2020 | 15 | 2020 |
Production and Properties of Apple Pomace Pellets and their Suitability for Energy Generation J Wojdalski, J Grochowicz, A Ekielski, K Radecka, S Stępniak, A Orłowski, ... Rocznik Ochrona Środowiska 18, 2016 | 14 | 2016 |
Formulation and characterization of corn grits-propylene glycol extrudates A Ekielski, T Żelaziński, A Siwek, V Sharma, PK Mishra Materials Today: Proceedings 21, 1772-1780, 2020 | 12 | 2020 |
Wood dust application for improvement of selected properties of thermoplastic starch WS TERMOPLASTYCZNEJ INMATEH, 37, 2019 | 12 | 2019 |
Stan i perspektywy oraz uwarunkowania prawne funkcjonowania sektorów biopaliw transportowych w Polsce A Kupczyk, J Maczynska, M Sikora, K Tucki, T Zelazinski Roczniki Naukowe Ekonomii Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich 104 (1), 2017 | 12 | 2017 |
Wood dust application for improvment of selected properties of thermoplastic starch. Inmateh T Zelazinski, A Ekielski, E Tulska, V Vladut, K Durczak Agric. Eng 58, 37-44, 2019 | 11 | 2019 |
Badania sensoryczne ekstrudatów kukurydziano-gryczanych T Żelaziński, A Ekielski Postępy techniki przetwórstwa spożywczego, 50-54, 2012 | 10 | 2012 |
Transient thermal analysis of NH000 gG 100A fuse link employing finite element method M Szulborski, S Łapczyński, Ł Kolimas, Ł Kozarek, ... Energies 14 (5), 1421, 2021 | 9 | 2021 |
Characterisation of corn extrudates with the addition of brewers' spent grain as a raw material for the production of functional batters T Żelaziński, A Ekielski, A Siwek, L Dardziński Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 16 (3), 247-254, 2017 | 9 | 2017 |
The use of wavelet analysis to assess the degree of wear of working elements of food extruders A EkiElski, T ŻElAziński, K Durczak Eksploatacja i Niezawodność 19 (4), 560-564, 2017 | 9 | 2017 |
Wpływ rozdrobnienia ekstrudatu na wskaźniki wodochłonności i rozpuszczalności w wodzie A Ekielski, T Żelaziński, I Florczak Inżynieria Rolnicza 17, 2013 | 9 | 2013 |
Badania procesu ekstruzji mieszanek z udziałem gryki i kukurydzy T Zelazinski Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 2010 | 9 | 2010 |