Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1665 | 1017 |
h-indeks | 18 | 16 |
i10-indeks | 25 | 23 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko2 artykuły
6 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPZweryfikowany adres z lasefi.com
- Juliana PradoUFABCZweryfikowany adres z ufabc.edu.br
- JULIANE VIGANOUniversidade de São PauloZweryfikowany adres z usp.br
- Diego Tresinari dos SantosDiretor-Pesquisador, Centro de Estudos Ayurvédicos (Nutrição, Alimentação Saudável e AyurvedaZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Rodrigo Nunes CavalcantiPostdoc at McGill UniversityZweryfikowany adres z mail.mcgill.ca
- Renata VardanegaDoutorado em Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Marcos N. EberlinMackenzie Presbyterian University - School of EngeneeringZweryfikowany adres z mackenzie.br
- Giovana Anceski BataglionDepartment of Chemistry, Federal University of AmazonasZweryfikowany adres z ufam.edu.br
- Tahmasb HatamiCenter for Energy and Petroleum Studies (CEPETRO), University of Campinas, BrazilZweryfikowany adres z unicamp.br
- Vicente Manuel Gómez LópezProfesor UCAMZweryfikowany adres z ucam.edu
- Farid CHEMATProfesseur des Universités, Université d'AvignonZweryfikowany adres z univ-avignon.fr
- Masoud RahimiProfessor of Chemical Engineering, Razi University, IranZweryfikowany adres z razi.ac.ir
- Giovani ZabotFederal University of Santa MariaZweryfikowany adres z ufsm.br
- Moyses Naves de MoraesUniversidade Federal de São Carlos, Centro de Ciências da Natureza, Campus Lagoa do SinoZweryfikowany adres z ufscar.br