Obserwuj
Marta Stachnik
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Multiphase model of flow and separation phases in a whirlpool: Advanced simulation and phenomena visualization approach
M Stachnik, M Jakubowski
Journal of food engineering 274, 109846, 2020
362020
Multi-objective optimization based on the utopian point method applied to a case study of osmotic dehydration of plums and its storage
A Szparaga, M Stachnik, E Czerwińska, S Kocira, M Dymkowska-Malesa, ...
Journal of food engineering 245, 104-111, 2019
202019
CFD analysis of primary and secondary flows and PIV measurements in whirlpool and whirlpool kettle with pulsatile filling: Analysis of the flow in a swirl separator
M Jakubowski, M Stachnik, M Sterczyńska, R Matysko, J Piepiórka-Stepuk, ...
Journal of food engineering 258, 27-33, 2019
172019
Ionic composition of beer worts produced with selected unmalted grains
M Sterczyńska, M Stachnik, A Poreda, K Pużyńska, J Piepiórka-Stepuk, ...
LWT 137, 110348, 2021
142021
Thermo-mechanic tests using 3d printed elements
T Krolikowski, R Knitter, M Stachnik
Procedia Computer Science 159, 2551-2559, 2019
142019
The effect of heat treatment on bioactive compounds and color of selected pumpkin cultivars
J Piepiórka-Stepuk, I Wojtasik-Kalinowska, M Sterczyńska, ...
Lwt 175, 114469, 2023
132023
The improvement of flow conditions in a whirlpool with a modified bottom: An experimental study based on particle image velocimetry (PIV)
M Sterczyńska, M Stachnik, A Poreda, J Piepiórka-Stepuk, M Zdaniewicz, ...
Journal of food engineering 289, 110164, 2021
102021
Rheological properties of industrial hot trub
M Stachnik, M Sterczyńska, E Smarzewska, A Ptaszek, ...
Materials 14 (23), 7162, 2021
62021
Modeling of compression pressure of heated raw fish during pressing liquid
A Dowgiałło, M Stachnik, J Grochowicz, M Jakubowski
Journal of food engineering 276, 109888, 2020
52020
Technical and technological aspects of clarification of beer wort
M Sterczyńska, M Stachnik
Food Proc Eng 4, 24-27, 2017
52017
EVALUATION OF THE KNOWLEDGE OF MOTHERS ABOUT THE PRINCIPLES OF CHILDREN NUTRITION AT AN EARLY SCHOOL AGE.
E Gondek, D Nowak, M Stachnik, M Sterczyńska
Carpathian Journal of Food Science & Technology 10 (5), 2018
22018
„Techniczno-technologiczne aspekty klarowania brzeczki piwnej.”
M Sterczyńska, M Stachnik
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego 4 (24), 24-27, 2017
12017
Analysis of Haze Susceptibility in Beers with Unmalted Barley Addition Under Varying Storage Conditions
K Maziarz, M Sterczyńska, M Stachnik, J Piepiórka-Stepuk, E Ivanišová, ...
Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering 68 (2), 2023
2023
Pestycydy jako problem toksyn występujących w żywności i ich eliminacja na przykładzie produkcji piwa®
M Sterczyńska, M Stachnik, P Kowalczewski, J Piepiórka-Stepiuk
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 2019
2019
EVALUATION OF DIETARY PRACTICES OF WOMEN OVER 60.
E Gondek, A Wiktor, M Sterczyńska, M Stachnik
Carpathian Journal of Food Science & Technology 10 (5), 2018
2018
Osad gorący–surowiec odpadowy w produkcji klarownej brzeczki piwnej
M Sterczyńska, M Stachnik, A Poreda, M Jakubowski
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego 2, 36-41, 2018
2018
A CFD model of a two-phase mixture flow in a test stand for air-borne particle analysis
M Stachnik, G Czachor, M Jakubowski
Technical Sciences 20 (4), 343-358, 2017
2017
Techniczno-technologiczne aspekty klarowania brzeczki piwnej
SM STERCZYŃSKA Monika
Polish Journal of Food Engineering/ Inżynieria Przemysłu Spożywczego 24 (4/4 …, 2017
2017
Model CFD przepływu oczyszczanego powietrza w separatorze po procesie peletowania słomy
M Stachnik, M JAKUBOSWKI
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego 1, 23-27, 2016
2016
Influence of the mechanical mixing of the herring fillets in brine on their ripening process
M Stachnik, S Gasek, M Jakubowski
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 78--83, 2015
2015
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20