Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1567 | 615 |
h-indeks | 22 | 15 |
i10-indeks | 30 | 21 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Fernando Antonio CabralProfessor Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de Campinas - UNICAMPZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Adilson SartorattoQuímico, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z cpqba.unicamp.br
- Tábata T. GarmusDoutoranda, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- Hugo Alexander Martinez-CorreaUniversidad Nacional de ColombiaZweryfikowany adres z unal.edu.co
- Marcos N. EberlinMackenzie Presbyterian University - School of EngeneeringZweryfikowany adres z mackenzie.br
- DOMINIQUE CORINNE HERMINE FIS...Profa de Farmacognosia, Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São PauloZweryfikowany adres z usp.br
- Pedro Melillo de MagalhãesPesquisador da UNICAMP-CPQBAZweryfikowany adres z cpqba.unicamp.br
- Paulo Roberto H. MorenoInstituto de Química, Universidade de São PauloZweryfikowany adres z iq.usp.br
- Raphaela Gabrí BitencourtDoutoranda em Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasZweryfikowany adres z fea.unicamp.br
- vera ferraciniPesquisador EmbrapaZweryfikowany adres z embrapa.br
Obserwuj
Carmen Lucia Queiroga
Pesquisadora da área de Produtos Naturais, UNICAMP - CPQBA
Brak zweryfikowanego adresu e-mail