Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 7634 | 5443 |
h-indeks | 45 | 41 |
i10-indeks | 114 | 107 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko35 artykułów
3 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Elke ScholtenAssociate ProfessorZweryfikowany adres z wur.nl
- C de Graafprofessor of Sensory Science and Eating Behavior, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Betina Piqueras-FiszmanWageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- M. van Boekelprofessor of food scienceZweryfikowany adres z wur.nl
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityZweryfikowany adres z pc.rwth-aachen.de
- Martijn NoortScientist and project manager, WURZweryfikowany adres z wur.nl
- Jan Skov PedersenProfessor, Aarhus UniversitetZweryfikowany adres z chem.au.dk
- hans van trijpwageningenZweryfikowany adres z wur.nl
- Arnout R. H. FischerWageningen University and ResearchZweryfikowany adres z wur.nl
- Olaf van Kootenretired professor of Horticulture, Wageningen University. visiting prof., Inholland Applied SciencesZweryfikowany adres z inholland.nl
Obserwuj
Markus Stieger
Wageningen University, Division of Human Nutrition and Health & Food Quality and Design
Zweryfikowany adres z wur.nl - Strona główna