Obserwuj
Beata Bilska
Beata Bilska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Brak zweryfikowanego adresu e-mail
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Risk of food losses and potential of food recovery for social purposes
B Bilska, M Wrzosek, D Kołożyn-Krajewska, K Krajewski
Waste Management 52, 269-277, 2016
962016
Analysis of the behaviors of polish consumers in relation to food waste
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 12 (1), 304, 2019
742019
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration
D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ...
International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020
622020
Mapping the structure of food waste management research: A co-keyword analysis
I Gorzeń-Mitka, B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (13), 4798, 2020
422020
Estimation of the scale of food waste in hotel food services—A case study
M Tomaszewska, B Bilska, A Tul-Krzyszczuk, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 13 (1), 421, 2021
402021
A multifaceted evaluation of food waste in a Polish supermarket—Case study
B Bilska, M Piecek, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 10 (9), 3175, 2018
402018
Managing the risk of food waste in foodservice establishments
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska
Sustainability 12 (5), 2050, 2020
342020
Marnotrawstwo żywności jako przykład nieefektywnego zarządzania w gospodarstwach domowych
B Bilska, W Grzesinska, M Tomaszewska, M Rudzinski
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 17 (4), 2015
232015
Segmentation of Polish households taking into account food waste
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska, M Piecek
Foods 9 (4), 379, 2020
222020
The influence of selected food safety practices of consumers on food waste due to its spoilage
M Tomaszewska, B Bilska, D Kołożyn-Krajewska
International journal of environmental research and public health 19 (13), 8144, 2022
212022
Próba oszacowania strat i marnotrawstwa żywności w Polsce
S Łaba, R Łaba, K Szczepański, B Bilska, M Tomaszewska, ...
Przemysł Spożywczy 74, 2020
202020
Żywność funkcjonalna jako możliwość rozwoju polskich firm spożywczych
M Tomaszewska, B Bilska, W Grzesińska, W Przybylski
Roczniki (Annals) 2014 (3), 2014
202014
Określenie skali i przyczyn strat żywności w handlu detalicznym na przykładzie mleka i jego przetworów
M Wrzosek, B Bilska, D Kolozyn-Krajewska, K Krajewski, A Kondraszuk
Żywność Nauka Technologia Jakość 21 (2), 2014
192014
Environmental aspects of food wastage in trade–a case study
B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska, K Szczepański, R Łaba, ...
Environmental Protection and Natural Resources 31 (2), 24-34, 2020
182020
Food losses and food waste in the context of sustainable development of the food sector
B Bilska, M Wrzosek, D Kołożyn-Krajewska, K Krajewski
Chinese Business Review 14 (9), 452-462, 2015
142015
Analysis of changes in shopping habits and causes of food waste among consumers before and during the COVID-19 pandemic in Poland
R Nicewicz, B Bilska
Environmental Protection and Natural Resources 32 (3), 8-19, 2021
132021
Do Polish consumers take proper care of hygiene while shopping and preparing meals at home in the context of wasting food?
M Tomaszewska, B Bilska, D Kołożyn-Krajewska
International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (6), 2074, 2020
122020
Zrównoważony rozwój sektora żywnościowego a ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności
B Bilska, M Wrzosek, K Krajewski, D Kołożyn-Krajewska
Journal of Agribusiness and Rural Development 2015 (36), 2015
122015
Konkurencyjność produktów regionalnych i tradycyjnych
B Bilska
Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 10 (4), 2008
122008
Zastosowanie analizy ryzyka do opracowania innowacyjnego systemu ograniczania strat i marnowania żywności w handlu detalicznym (system MOST)
M Wrzosek, B Bilska, D Kolozyn-Krajewska, K Krajewski
Żywność Nauka Technologia Jakość 24 (2), 2017
112017
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20