Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 2883 | 1597 |
h-indeks | 28 | 22 |
i10-indeks | 44 | 38 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Antonios PhilippoussisSenior Researcher HELLENIC AGRICULTURAL ORGANIZATION - DEMETER Institute of Technology ofZweryfikowany adres z nagref.gr
- Seraphim PapanikolaouProfessor in Food Biotechnology - Bioprocesses, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- Dimitris SarrisAssistant Professor in Food Biotechnology - Department of Food Science & Nutrition - University ofZweryfikowany adres z aegean.gr
- Georgios I. ZervakisProfessor, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- George AggelisProfessor, Dept of Biology, University of Patras, GreeceZweryfikowany adres z upatras.gr
- Chryssavgi GardeliAgricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- Afroditi ChatzifragkouAssociate Professor in Sustainable Bioprocessing, University of ReadingZweryfikowany adres z reading.ac.uk
- NIKOLAOS G. STOFOROSProfessor, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- Aikaterini PapadakiAssistant Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityZweryfikowany adres z ionio.gr
- Charoula PsallidaZweryfikowany adres z elgo.gr
- Gregory LambrinosProfessor, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- Vasiliki KachrimanidouDepartment of Food Science and Technology, Ionian UniversityZweryfikowany adres z ionio.gr