Follow
Aleksandra Wilczyńska
Aleksandra Wilczyńska
Uniwersytet Morski w Gdyni
Verified email at wpit.umg.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
Honey as an environmental marker
P Przybyłowski, A Wilczyńska
Food chemistry 74 (3), 289-291, 2001
3212001
Honey as an environmental marker
P Przybyłowski, A Wilczyńska
Food chemistry 74 (3), 289-291, 2001
3212001
PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF DIFFERENT TYPES OF POLISH HONEY – A SHORT REPORT
A Wilczyńska
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 60, 309-313, 2010
1362010
Effect of filtration on colour, antioxidant activity and total phenolics of honey
A Wilczyńska
LWT-Food Science and Technology 57 (2), 767-774, 2014
812014
Residues of organochlorine pesticides in Polish honeys
A Wilczynska, P Przybylowski
Apiacta 42, 16-24, 2007
262007
Influence of the addition of selected spices on sensory quality and biological activity of honey
A Wilczyńska, J Newerli-Guz, P Szweda
Journal of Food Quality 2017, 2017
212017
Metody oznaczania aktywności antyoksydacyjnej miodów pszczelich
A Wilczyńska
Bromat. Chem. Toksykol 62 (3), 870-874, 2009
182009
The use of fluorescence spectrometry to determine the botanical origin of filtered honeys
A Wilczyńska, N Żak
Molecules 25 (6), 1350, 2020
142020
Jakość miodów w aspekcie czynników wpływających na ich właściwości przeciwutleniające
A Wilczyńska
Akademia Morska, 2012
142012
Water activity and colour parameters changes during storage of linden and buckwheat honeys
A Wilczyńska, M Ruszkowska
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 84, 174-181, 2014
102014
Charakterystyka związków fenolowych zawartych w miodach
A Wilczyńska, P Przybyłowski
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni 61, 33-38, 2009
102009
Badanie preferencji zywnosci wygodnej w srodowisku mlodziezy akademickiej
E Babicz-Zielinska, P Przybylowski, A Wilczynska
Żywność Technologia Jakość 5 (2), 55-60, 1998
81998
Znajomość żywności gwarantowanej jakości i jej oznakowania wśród młodych konsumentów
A Wilczyńska
Handel Wewnętrzny 355 (2), 420-431, 2015
72015
Colour, phenolics content and antioxidant activity of Polish honeys
A Wilczyńska, P Przybyłowicz
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 7-14, 2010
72010
The importance of testing the quality and authenticity of food products: the example of honey
N Żak, A Wilczyńska
Foods 12 (17), 3210, 2023
62023
Wiedza młodzieży akademickiej o żywności genetycznie modyfikowanej i jej postawy wobec tego zagadnienia
A Wilczyńska, M Wittbrodt
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 16-22, 2012
62012
Preliminary assessment of microbial quality of edible flowers
A Wilczyńska, A Kukułowicz, A Lewandowska
Lwt 150, 111926, 2021
52021
Wpływ dodatku miodu na antyoksydacyjne właściwości naparów herbaty czarnej
P Dmowski, A Wilczyńska
Probl Hig Epidemiol 96 (3), 688-92, 2015
52015
Zmiany barwy oraz aktywności antyoksydacyjnej miodów podczas przechowywania
A Wilczynska
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 44 (3), 2011
52011
Wpływ procesów technologicznych na jakość miodów pszczelich-zmiany parametrów barwy oraz zawartości HMF pod wpływem przechowywania i ogrzewania
A Wilczyńska
Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 91-98, 2011
52011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20