Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 18566 | 7358 |
h-indeks | 77 | 47 |
i10-indeks | 203 | 164 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko47 artykułów
29 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Chi-Tang HoDistinguished Professor of Food Science, Rutgers UniversityZweryfikowany adres z sebs.rutgers.edu
- Joshua D. LambertProfessor,The Pennsylvania State UniversityZweryfikowany adres z psu.edu
- Huadong ChenNorth Carolina Agricultural and Technical State UniversityZweryfikowany adres z ncat.edu
- Jungil HongSeoul Women's UniversityZweryfikowany adres z swu.ac.kr
- Wang PeiZweryfikowany adres z ncat.edu
- Ruth E. StarkDistinguished Professor of Chemistry & BiochemistryZweryfikowany adres z ccny.cuny.edu
- Dominique SorokaScientistZweryfikowany adres z terguspharma.com
- Xiaoxin ChenCoriell Institute for Medical ResearchZweryfikowany adres z coriell.org
- SHIMING LIRutgers university, Huanggang Nornal UniversityZweryfikowany adres z rutgers.edu
- Shuwei ZhangPostdoc, North Carolina A&T State UniversityZweryfikowany adres z aggiemail.usu.edu
- Yao TangNorth Carolina A&T State UniversityZweryfikowany adres z ncat.edu
- Kan HeSr. Director, Botanical Research, Product Science and Innovation, Herbalife NutritionZweryfikowany adres z herbalife.com
- Emmanuel IdehenThe Center for Excellence in Post-Harvest Technologies-North Carolina Research Campus, KannapolisZweryfikowany adres z aggies.ncat.edu
- Mohamed AhmednaCollege of Agriculture and Environmental Sciences, North Carolina A&T State UniversityZweryfikowany adres z ncat.edu
- christian jobinuniversity of floridaZweryfikowany adres z medicine.ufl.edu
- Zigang DongZhengzhou UniversityZweryfikowany adres z zzu.edu.cn
- Aaron YerkeUniversity of North Carolina at CharlotteZweryfikowany adres z uncc.edu
- Mingfu WangShenzhen UniversityZweryfikowany adres z szu.edu.cn
- Changling HuNorth Caroline A&T State UniversityZweryfikowany adres z ncat.edu
- YiFang ChuPepsiCoZweryfikowany adres z pepsico.com
Obserwuj
Shengmin Sang
Distinguished Professor of Functional Foods, North Carolina Agricultural and Technical State
Zweryfikowany adres z ncat.edu