Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 9602 | 5441 |
h-indeks | 52 | 43 |
i10-indeks | 148 | 114 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko38 artykułów
6 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Jack YangAssistant Professor at Wageningen University & Research (Netherlands)Zweryfikowany adres z wur.nl
- Claire Berton-CarabinResearch Director, INRAEZweryfikowany adres z inrae.fr
- Elke ScholtenAssociate ProfessorZweryfikowany adres z wur.nl
- Karin Schroen (CGPH)Professor of Food Process Engineering, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Costas (C.V.) NikiforidisAssociate Professor Biobased Soft Matter, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Emma HinderinkProfessor (Assistant), Process&Energy, TU DelftZweryfikowany adres z tudelft.nl
- Silvia van KempenZweryfikowany adres z wur.nl
- Peter FischerProfessor of Food Rheology, ETH ZurichZweryfikowany adres z hest.ethz.ch
- Atze Jan van der GootAssociate Professor Food Process Engineering, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- harry bitterProfessor Biobased Commodity Chemisty, Wageningen University, The NetherlandsZweryfikowany adres z wur.nl
- Renko de VriesWageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Remco KornetResearcher, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Remko BoomProfessor of Food Process EngineeringZweryfikowany adres z wur.nl
- Zhili WanSouth China University of TechnologyZweryfikowany adres z scut.edu.cn
- Patrick IlgAssociate Professor in Theory of Soft MatterZweryfikowany adres z reading.ac.uk
- Lakshminarasimhan Sridharan (Simha)PhD, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z eatplanted.com
- Mehdi HabibiAssociate Professor, Wageningen UniversityZweryfikowany adres z wur.nl
- Gerard Giménez-RibesPhD in Physics and Physical Chemistry of Foods, Wageningen University and ResearchZweryfikowany adres z wur.nl
- A. BastProfessor of ToxicologyZweryfikowany adres z maastrichtuniversity.nl
- Michiel PostemaProfessor of Physics, Tampere UniversityZweryfikowany adres z tuni.fi