Obserwuj
Krystyna Rejman
Krystyna Rejman
dr hab., SGGW
Zweryfikowany adres z sggw.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Milk and dairy products and their nutritional contribution to the average polish diet
H Górska-Warsewicz, K Rejman, W Laskowski, M Czeczotko
Nutrients 11 (8), 1771, 2019
2282019
How important are cereals and cereal products in the average polish diet?
W Laskowski, H Górska-Warsewicz, K Rejman, M Czeczotko, J Zwolińska
Nutrients 11 (3), 679, 2019
1582019
Food products as sources of protein and amino acids—The case of Poland
H Górska-Warsewicz, W Laskowski, O Kulykovets, A Kudlińska-Chylak, ...
Nutrients 10 (12), 1977, 2018
1452018
Do Europeans consider sustainability when making food choices? A survey of Polish city-dwellers
K Rejman, J Kaczorowska, E Halicka, W Laskowski
Public health nutrition 22 (7), 1330-1339, 2019
692019
Impact of food sustainability labels on the perceived product value and price expectations of urban consumers
J Kaczorowska, K Rejman, E Halicka, A Szczebyło, H Górska-Warsewicz
Sustainability 11 (24), 7240, 2019
672019
Towards more sustainable diets—Attitudes, opportunities and barriers to fostering pulse consumption in Polish cities
A Szczebyło, K Rejman, E Halicka, W Laskowski
Nutrients 12 (6), 1589, 2020
432020
How to prevent bread losses in the baking and confectionery industry?—measurement, causes, management and prevention
E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki, K Rejman, J Kobus-Cisowska, ...
Agriculture 11 (1), 19, 2020
332020
Certification labels in shaping perception of food quality—insights from Polish and Belgian urban consumers
J Kaczorowska, A Prandota, K Rejman, E Halicka, A Tul-Krzyszczuk
Sustainability 13 (2), 702, 2021
312021
Vegetables, potatoes and their products as sources of energy and nutrients to the average diet in Poland
H Górska-Warsewicz, K Rejman, J Kaczorowska, W Laskowski
International Journal of Environmental Research and Public Health 18 (6), 3217, 2021
302021
Zwoli nska, J
W Laskowski, H Górska-Warsewicz, K Rejman, M Czeczotko
How important are cereals and cereal products in the average polish diet, 2019
272019
Magnitude, causes and scope for reducing food losses in the baking and confectionery industry—a multi-method approach
E Goryńska-Goldmann, M Gazdecki, K Rejman, S Łaba, ...
Agriculture 11 (10), 936, 2021
262021
Butter, margarine, vegetable oils, and olive oil in the average polish diet
H Górska-Warsewicz, K Rejman, W Laskowski, M Czeczotko
Nutrients 11 (12), 2935, 2019
252019
Nutritional significance of fruit and fruit products in the average polish diet
K Rejman, H Górska-Warsewicz, J Kaczorowska, W Laskowski
Nutrients 13 (6), 2079, 2021
212021
Szanse polskiego rynku żywności tradycyjnej i regionalnej a zachowania konsumentów
K Rejman, E Halicka, H Nagalska
Wieś i rolnictwo, 117-132, 2015
212015
Food sources of potassium in the average Polish diet
H Górska-Warsewicz, K Rejman, W Laskowski, K Kowalcze
Nutrients 11 (12), 2905, 2019
192019
Parental food choices and engagement in raising children’s awareness of sustainable behaviors in urban Poland
E Halicka, J Kaczorowska, K Rejman, A Szczebyło
International Journal of Environmental Research and Public Health 18 (6), 3225, 2021
152021
Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji
K Rejman, B Kowrygo, W Laskowski
Journal of Agribusiness and Rural Development, 2015
152015
Analysis of the global pulses market and programs encouraging consumption of this food
A Szczebyło, E Halicka, M Jackowska, K Rejman
Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie-Problemy Rolnictwa Światowego 19 (3), 85-96, 2019
122019
Postrzeganie produktów żywnościowych oznaczonych certyfikatami spełniającymi ideę zrównoważonej konsumpcji
J Kaczorowska, K Rejman, J Nosarzewska
Handel Wewnętrzny, 222-234, 2018
112018
Gospodarka żywnościowa: przewodnik do ćwiczeń
K Rejman, E Halicka
Wydaw. SGGW, 2001
112001
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20