Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 293 | 290 |
h-indeks | 4 | 4 |
i10-indeks | 3 | 3 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko1 artykuł
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Carlos Parra-LópezResearcher, Institute of Agricultural Research and Training (IFAPA), Andalusian GovernmentZweryfikowany adres z juntadeandalucia.es
- Wayne MartindaleUniversity of Lincoln, National Centre for food ManufacturingZweryfikowany adres z lincoln.ac.uk
- Dr. Abdo HassounSafir: Sustainable AgriFoodtech Innovation & ResearchZweryfikowany adres z saf-ir.com
- Konstantinos SalonitisProfessor and Head of Sustainable Manufacturing Systems Centre, Cranfield UniversityZweryfikowany adres z cranfield.ac.uk
- Paulo Eduardo Sichetti MunekataMeat Technology Center of GaliciaZweryfikowany adres z ceteca.net
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneZweryfikowany adres z ceteca.net
- Enda CumminsUniversity College DublinZweryfikowany adres z ucd.ie
- sandrine guillouUMR INRAE Oniris SECALIMZweryfikowany adres z oniris-nantes.fr
- Boué GéraldineSecalim ONIRIS / INRAeZweryfikowany adres z oniris-nantes.fr
- Vincent TessonDocteur - Ingénieur de recherche en biologie / Research engineer in biology, PhD; SECALIM (INRAZweryfikowany adres z inrae.fr