Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 9721 | 3607 |
h-indeks | 53 | 28 |
i10-indeks | 210 | 97 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko52 artykuły
33 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Brett PaullACROSS, University of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Paul R HaddadUniversity of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Mirek MackaProfessor, University of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Xiaoyun HeCentre for Research on Adaptive Nanostructures and Nanodevices (CRANN), Trinity College DublinZweryfikowany adres z tcd.ie
- vipul guptaARC DECRA Fellow | Co-founder of 3D MADe | Co-author of 3DP in Chem. Sci. (RSC)Zweryfikowany adres z utas.edu.au
- Leon BarronImperial College LondonZweryfikowany adres z imperial.ac.uk
- Prof Dermot BrabazonEngineering and Computing, Dublin City UniversityZweryfikowany adres z dcu.ie
- Dimitar MitevOZM Research s.r.o. / Czech RepublicZweryfikowany adres z ozm.cz
- Emily HilderDirector: Future Industries Institute, University of South AustraliaZweryfikowany adres z unisa.edu.au
- Michael BreadmoreUniversity of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Robert A ShellieUniversity of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Richard WilsonSenior Research Fellow, University of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Parvez MahbubUniversity of New South Wales, CanberraZweryfikowany adres z unsw.edu.au
- Ashley TownsendUniversity of TasmaniaZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Dermot DiamondProfessor of Sensor Science, Dublin City UniversityZweryfikowany adres z dcu.ie
- Roger StanleyUniversity of Tasmania Centre for Food InnovationZweryfikowany adres z utas.edu.au
- Mariya Kiselevaнаучный сотрудник, ФГБУН "ФИЦ питания и биотехнологии"Zweryfikowany adres z ion.ru
- John HT LuongZweryfikowany adres z ucc.ie
- Rosanne M. GuijtSmart Sensing, Center for Regional and Rural Futures, Deakin University, Geelong, AustraliaZweryfikowany adres z deakin.edu.au
- Sergey LaninLomonosov Moscow State UniversityZweryfikowany adres z phys.chem.msu.ru