Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1917 | 1128 |
h-indeks | 24 | 20 |
i10-indeks | 47 | 36 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko2 artykuły
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Nobutada KimuraNational Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)Zweryfikowany adres z aist.go.jp
- Hikaru SuenagaNational Institute of Advanced Industrial Science and Technology (AIST)Zweryfikowany adres z aist.go.jp
- Yuki MoronoJAMSTEC KochiZweryfikowany adres z jamstec.go.jp
- Fumio InagakiJapan Agency for Marine-Earth Science and Technology (JAMSTEC); Tohoku UniversityZweryfikowany adres z jamstec.go.jp
- Anna KaksonenCSIROZweryfikowany adres z csiro.au
- Mikihiko KAWAINational Institute for Basic Biology, National Institutes of Natural SciencesZweryfikowany adres z nibb.ac.jp
- Katsunori YanagawaFaculty of Environmental Engineering, The University of KitakyushuZweryfikowany adres z kitakyu-u.ac.jp
- Antoni Rosell-MeléICREA and ICTA-UABZweryfikowany adres z uab.cat
- Carme HuguetIE UniversityZweryfikowany adres z ie.edu
- Karina KizjakinaVirginia Tech / Breonics, Inc.Zweryfikowany adres z vt.edu
- Pablo SobradoProfessor, Department of Biochemistry, Virginia TechZweryfikowany adres z vt.edu
- Hideto TakamiTokyo University of Agriculture and TechnologyZweryfikowany adres z go.tuat.ac.jp
- KHM Nazmul Hussain Nazir, PhDProfessor, Dept. of Microbiology and Hygiene, Bangladesh Agricultural University, Mymensingh-2202Zweryfikowany adres z bau.edu.bd
- Seigo AmachiFaculty of Horticulture, Chiba UniversityZweryfikowany adres z faculty.chiba-u.jp
Obserwuj
Taiki Futagami
Education and Research Center for Fermentation Studies, Faculty of Agriculture, Kagoshima University
Zweryfikowany adres z agri.kagoshima-u.ac.jp