Food hygiene knowledge and practice of consumers in Poland and in Thailand-A survey M Tomaszewska, J Trafialek, P Suebpongsang, W Kolanowski Food control 85, 76-84, 2018 | 100 | 2018 |
Analysis of the behaviors of polish consumers in relation to food waste B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 12 (1), 304, 2019 | 75 | 2019 |
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ... International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020 | 62 | 2020 |
Identifying factors associated with food losses during transportation: Potentials for social purposes M Lipińska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 11 (7), 2046, 2019 | 52 | 2019 |
Mapping the structure of food waste management research: A co-keyword analysis I Gorzeń-Mitka, B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (13), 4798, 2020 | 44 | 2020 |
Estimation of the scale of food waste in hotel food services—A case study M Tomaszewska, B Bilska, A Tul-Krzyszczuk, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 13 (1), 421, 2021 | 40 | 2021 |
Activity–inactivity patterns, screen time, and physical activity: the association with overweight, central obesity and muscle strength in Polish teenagers. Report from the ABC … M Górnicka, J Hamulka, L Wadolowska, J Kowalkowska, E Kostyra, ... International journal of environmental research and public health 17 (21), 7842, 2020 | 34 | 2020 |
Managing the risk of food waste in foodservice establishments B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 12 (5), 2050, 2020 | 34 | 2020 |
Marnotrawstwo żywności jako przykład nieefektywnego zarządzania w gospodarstwach domowych B Bilska, W Grzesinska, M Tomaszewska, M Rudzinski Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 17 (4), 2015 | 23 | 2015 |
Segmentation of Polish households taking into account food waste B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska, M Piecek Foods 9 (4), 379, 2020 | 22 | 2020 |
The influence of selected food safety practices of consumers on food waste due to its spoilage M Tomaszewska, B Bilska, D Kołożyn-Krajewska International journal of environmental research and public health 19 (13), 8144, 2022 | 21 | 2022 |
Próba oszacowania strat i marnotrawstwa żywności w Polsce S Łaba, R Łaba, K Szczepański, B Bilska, M Tomaszewska, ... Przemysł Spożywczy 74, 2020 | 20 | 2020 |
Żywność funkcjonalna jako możliwość rozwoju polskich firm spożywczych M Tomaszewska, B Bilska, W Grzesińska, W Przybylski Roczniki (Annals) 2014 (3), 2014 | 20 | 2014 |
Environmental aspects of food wastage in trade–a case study B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska, K Szczepański, R Łaba, ... Environmental Protection and Natural Resources 31 (2), 24-34, 2020 | 18 | 2020 |
Technologia gastronomiczna E Czarniecka-Skubina, W Grzesińska, J Hamułka, D Jaworska, ... Wydawnictwo SGGW, 2016 | 17 | 2016 |
Do Polish consumers take proper care of hygiene while shopping and preparing meals at home in the context of wasting food? M Tomaszewska, B Bilska, D Kołożyn-Krajewska International Journal of Environmental Research and Public Health 17 (6), 2074, 2020 | 12 | 2020 |
Changes in Selected Food Quality Components after Exceeding the Date of Minimum Durability—Contribution to Food Waste Reduction M Trząskowska, A Łepecka, K Neffe-Skocińska, K Marciniak-Lukasiak, ... Sustainability 12 (8), 3187, 2020 | 10 | 2020 |
Ocena wpływu wybranych czynników na wybór lokali gastronomicznych B Bilska, W Grzesinska, M Tomaszewska, W Przybylski Roczniki Naukowe Stowarzyszenia Ekonomistów Rolnictwa i Agrobiznesu 16 (4), 2014 | 8 | 2014 |
The Management of Meals in Food Service Establishments in the Context of Food Waste—Results of Focus Group Interviews with Employees and Owners B Bilska, M Tomaszewska, D Kołożyn-Krajewska Sustainability 14 (15), 9258, 2022 | 7 | 2022 |
Optymalizacja uwarunkowań wyboru systemu dystrybucji posiłków w żywieniu szpitalnym W Grzesinska, M Tomaszewska, B Bilska, J Trafialek Żywność Nauka Technologia Jakość 21 (4), 2014 | 7 | 2014 |