Obserwuj
Maria Różańska
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins
P Pauter, M Różańska, P Wiza, S Dworczak, N Grobelna, P Sarbak, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 17 (3), 227-233, 2018
872018
Effects of polyphenols on volatile profile and acrylamide formation in a model wheat bread system
S Mildner-Szkudlarz, M Różańska, P Piechowska, A Waśkiewicz, ...
Food chemistry 297, 125008, 2019
602019
Changes in chemical composition and oxidative stability of cold-pressed oils obtained from by-product roasted berry seeds
S Mildner-Szkudlarz, M Różańska, A Siger, PŁ Kowalczewski, ...
LWT 111, 541-547, 2019
602019
Seed-Roasting Process Affects Oxidative Stability of Cold-Pressed Oils
MB Różańska, PŁ Kowalczewski, J Tomaszewska-Gras, K Dwiecki, ...
Antioxidants 8 (8), 313, 2019
53*2019
Wheat bread enriched with raspberry and strawberry oilcakes: effects on proximate composition, texture and water properties
PŁ Kowalczewski, K Walkowiak, Ł Masewicz, A Duda, N Poliszko, ...
European Food Research and Technology 245 (11), 2591-2600, 2019
352019
Low-Field NMR Study of Shortcake Biscuits with Cricket Powder, and Their Nutritional and Physical Characteristics
K Smarzyński, P Sarbak, PŁ Kowalczewski, MB Różańska, I Rybicka, ...
Molecules 26 (17), 5417, 2021
312021
Production of wheat bread with spray-dried potato juice: Influence on dough and bread characteristics
P Kowalczewski, M Różańska, A Makowska, P Jeżowski, P Kubiak
Food Science and Technology International 25 (3), 223-232, 2019
232019
Functional constituents of plant-based foods boost immunity against acute and chronic disorders
W Khalid, MS Arshad, MMAN Ranjha, MB Różańska, S Irfan, B Shafique, ...
Open Life Sciences 17 (1), 1075-1093, 2022
212022
Thermal processing of pasta enriched with black locust flowers affect quality, phenolics, and antioxidant activity
PŁ Kowalczewski, P Pauter, K Smarzyński, MB Różańska, P Jeżowski, ...
Journal of Food Processing and Preservation 43 (10), e14106, 2019
212019
Maillard Reaction Products in Gluten-Free Bread Made from Raw and Roasted Buckwheat Flour
Maria Barbara Różańska, Aleksander Siger, Artur Szwengiel, Sylwia Mildner ...
Molecules 26 (5), 1361, 2021
172021
Changes in volatile compound profiles of cold-pressed berry seed oils induced by roasting
S Mildner-Szkudlarz, M Różańska, A Gaca, HH Jeleń
LWT 148, 111718, 2021
152021
Effect of Cricket Powder Incorporation on the Profile of Volatile Organic Compounds, Free Amino Acids and Sensory Properties of Gluten-Free Bread
MN Wieczorek, PŁ Kowalczewski, N Drabińska, MB Różańska, HH Jeleń
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences 72 (4), 431-442, 2022
122022
Physicochemical and Morphological Study of the Saccharomyces cerevisiae Cell-Based Microcapsules with Novel Cold-Pressed Oil Blends
W Cichocki, A Czerniak, K Smarzyński, P Jeżowski, D Kmiecik, ...
Applied Sciences 12 (13), 6577, 2022
102022
Formation of Maillard reaction products in a model bread system of different gluten-free flours
S Mildner-Szkudlarz, MB Różańska, A Siger, J Zembrzuska, A Szwengiel
Food Chemistry 429, 136994, 2023
52023
Pasta with Kiwiberry (Actinidia arguta): Effect on Structure, Quality, Consumer Acceptance, and Changes in Bioactivity during Thermal Treatment
A Osoś, P Jankowska, A Drożdżyńska, MB Różańska, ...
Foods 11 (16), 2456, 2022
52022
Insight into the Gluten-Free Dough and Bread Properties Obtained from Extruded Rice Flour: Physicochemical, Mechanical, and Molecular Studies
MB Różańska, P Kokolus, J Królak, P Jankowska, A Osoś, ...
Applied Sciences 13 (6), 4033, 2023
12023
Możliwości wykorzystania produktów ubocznych przemysłu zbożowo-młynarskiego
K Dziedzic, M Różańska, S Mildner-Szkudlarz, D Górecka, M Hęś
Przemysł Spożywczy 72 (12), 36--39, 2018
12018
Pieczywo bezglutenowe-wyzwania technologiczne
M Rozanska, S Mildner-Szkudlarz
Przemysł Spożywczy 72 (04), 2018
2018
Ocena jakości i atrakcyjności konsumenckiej chleba pszennego z dodatkiem soku z ziemniaka®
P Kowalczewski, A Makowska, M Różańska
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego, 2017
2017
EXTRACTION AND PURIFICATION OF ANTHOCYANINS OF LINGONBERRY FRUIT
M Różańska, R Dembczyński, W Białas, A Olejnik, A Zalewska, ...
Current Trends in Commodity Science. Food safety and analysis of bioactive, 60, 0
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20