Ocena popularności napojów energetyzujących wśród młodzieży regularnie uprawiającej sport A Rój, E Stasiuk, B Dorsz Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 44 (3), 2011 | 17 | 2011 |
Osmolality of isotonic drinks in the aspect of their authenticity E Stasiuk, P Przybyłowski Polish Journal of Natural Sciences 32 (1), 161-168, 2017 | 13 | 2017 |
Elektrochemiczne wskaźniki jakości w ocenie napojów izotonicznych E Stasiuk, P Przybyłowski Problemy Higieny i Epidemiologii 96 (4), 827-829, 2015 | 7 | 2015 |
Przybyłowski P E Stasiuk Elektrochemiczne wskaźniki jakości w ocenie napojów izotonicznych …, 2015 | 4 | 2015 |
Oznaczenia jakosciowe w zakresie zawartosci aspartamu i jego metabolitow w napojach gazowanych bezalkoholowych z zastosowaniem techniki HPLC A Rój, E Stasiuk Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 42 (3), 543-547, 2009 | 4 | 2009 |
Lead and cadmium content in women milk and other milk E Stasiuk, P Przybyłowski, A Rój Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 216-222, 2011 | 3 | 2011 |
Zawartość metali ciężkich: ołowiu i kadmu w napojach bezalkoholowych słodzonych aspartamem i acesulfamem K E Stasiuk, A Rój Bromat. Chem. Toksykol 42 (3), 771-775, 2009 | 3 | 2009 |
The impact of the modified method of using KNO3 on the formation of volatile N‐nitrosamines in Gouda cheese E Stasiuk, P Przybyłowski Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 39 (1), 2006 | 3 | 2006 |
Zawartość żelaza w miodach pszczelich A Wilczyńska, P Przybyłowski, E Stasiuk Rocz. PZH 55, 81-84, 2004 | 3 | 2004 |
Dynamika przemian azotanów i azotynów wyrobu i dojrzewania sera gouda M Smiechowska, P Przybylowski, E Stasiuk Przemysł Spożywczy 45 (07), 1991 | 3 | 1991 |
Wplyw zmodyfikowanego sposobu stosowania KNO3 na przemiany azotanow [V] i [III] podczas dojrzewania sera tykocinskiego E Stasiuk, P Przybylowski Żywność Nauka Technologia Jakość 15 (2), 74-85, 2008 | 2 | 2008 |
Zawartosc wybranych metali w miodach pszczelich P Przybylowski, A Wilczynska, E Stasiuk Bromatologia i Chemia Toksykologiczna, 339-342, 2003 | 2 | 2003 |
Zawartość ołowiu i kadmu w napojach energetyzujących kupionych w sklepach trójmiasta E Stasiuk Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 44 (3), 2011 | 1 | 2011 |
The Contents of Lead and Cadmium in Nutrients for Sportsmen E Stasiuk, A Rój, P Przybyłowski Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 7-11, 2010 | 1 | 2010 |
The Contents of Lead and Cadminm in Tomato Juices E Stasiuk Zeszyty Naukowe/Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 12-16, 2010 | 1 | 2010 |
Determination of aspartame and its metabolites in samples of carbonated soft drinks and beverages with high-performance liquid chromatography A Rój, E Stasiuk, P Przybyłowski Polish journal of food and nutrition sciences 57 (07), 479-581, 2007 | 1 | 2007 |
Heavy metals in apple juices E Stasiuk, A Rój, P Przybyłowski of Natural Sciences, 109, 2007 | 1 | 2007 |
Wpływ zmodyfikowanego sposobu stosowania KNO3 na cechy sensoryczne i mikrobiologiczne serów dojrzewających podpuszczkowych E Stasiuk, P Przybylowski Żywność Nauka Technologia Jakość 12 (3), 2005 | 1 | 2005 |
Ocena poziomu kadmu i ołowiu w sokach brzozowych E Stasiuk Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 2018 | | 2018 |
Ocena zawartości cynku w napojach funkcjonalnych E Stasiuk, P Przybyłowski | | 2017 |