Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1452 | 785 |
h-indeks | 18 | 15 |
i10-indeks | 22 | 20 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko15 artykułów
0 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Reza Malekzadeh M.DProfessor of Internal Medicine ,&Gastroenterology Tehran University of Medical Sciences, IranZweryfikowany adres z tums.ac.ir
- Farin KamangarUniversity Distinguished Professor and Assistant Vice President, Morgan State UniversityZweryfikowany adres z morgan.edu
- Paolo BoffettaProfessor, Stony Brook UniversityZweryfikowany adres z stonybrookmedicine.edu
- Christian AbnetNational Cancer InstituteZweryfikowany adres z mail.nih.gov
- Arash EtemadiDivision of Cancer Epidemiology and Genetics, NCIZweryfikowany adres z nih.gov
- Paul PharoahUniversity of CambridgeZweryfikowany adres z medschl.cam.ac.uk
- Paul StricklandProfessor of Environmental Health & Engineering, Johns Hopkins UniversityZweryfikowany adres z jhsph.edu
- Mohsen SadatsafaviAssociate Professor, the University of British ColumbiaZweryfikowany adres z mail.ubc.ca
- Anahita HoushyarradNational Nutrition Food Technology Research InstituteZweryfikowany adres z sbmu.ac.ir
- Frederik-Jan van SchootenProfessor of Genetic Toxicology, Maastricht UniversityZweryfikowany adres z maastrichtuniversity.nl
- Ahmad EsmaillzadehProfessor of Nutrition, Tehran University of Medical SciencesZweryfikowany adres z tums.ac.ir
- Ali YoonessiMcGill University, Tehran University of Medical SciencesZweryfikowany adres z mail.mcgill.ca
Obserwuj
Akbar Fazel-tabar Malekshah
PhD in Nutrition Sciences, Tehran University of Medical Science
Zweryfikowany adres z ddrc.ac.ir