Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 433 | 433 |
h-indeks | 8 | 8 |
i10-indeks | 8 | 8 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko5 artykułów
4 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Krzysztof LechZweryfikowany adres z upwr.edu.pl
- A.A. Carbonell-BarrachinaUniversidad Miguel HernándezZweryfikowany adres z goumh.umh.es
- Antoni SzumnyDepartment of Food Chemistry and Biocatalysis; Wrocław University of Environmental and LifeZweryfikowany adres z upwr.edu.pl
- Jacek ŁyczkoPhD, Wrocław University of Environmental and Life SciencesZweryfikowany adres z upwr.edu.pl
- Leontina LipanUniversidad Miguel HernándezZweryfikowany adres z goumh.umh.es
- Paulina NowickaZweryfikowany adres z upwr.edu.pl
- Natalia PachuraPhD candidate, Wrocław University of Environmental and Life SciencesZweryfikowany adres z upwr.edu.pl
- Reza KharaghaniThermal Process Engineering, Otto von Guericke University MagdeburgZweryfikowany adres z ovgu.de
- marina cano lamadridUniversidad Miguel HernándezZweryfikowany adres z umh.es
- Ángel Calín-SánchezProfesor Técnico FP, CIFEA Jumilla y Colaborador Honorífico Universidad Miguel HernándezZweryfikowany adres z murciaeduca.es
Obserwuj
Klaudia Masztalerz
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Zweryfikowany adres z upwr.edu.pl - Strona główna