Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 1316 | 1211 |
h-indeks | 21 | 19 |
i10-indeks | 33 | 33 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko13 artykułów
4 artykuły
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Volker HeinzDILZweryfikowany adres z dil-ev.de
- Stefan ToepflProfessor, Osnabrueck University of Applied SciencesZweryfikowany adres z hs-osnabrueck.de
- Sergiy SmetanaSustainability Expert, Head of department, Prof. Dr., DIL e.V., TiHoZweryfikowany adres z dil-ev.de
- Anna-Sophie StüblerDIL German Institute for Food Technologies e.V.Zweryfikowany adres z dil-ev.de
- Alexander MathysProfessor of Sustainable Food Processing, ETH ZurichZweryfikowany adres z hest.ethz.ch
- Indrawati OeyUniversity of OtagoZweryfikowany adres z otago.ac.nz
- ann van loeyProfessor Food Technology, KU LeuvenZweryfikowany adres z kuleuven.be
- Tara GrauwetAssociate Professor KU LeuvenZweryfikowany adres z kuleuven.be
- Tomas BolumarMax Rubner InstituteZweryfikowany adres z mri.bund.de
- Avi ShpigelmanAssociate Professor, Technion- IITZweryfikowany adres z tx.technion.ac.il
- Oleksii ParniakovElea GmbHZweryfikowany adres z elea-technology.com
- Andreas JuadjurLebensmittelchemiker Dr. rer. nat., Deutsches Institut für LebensmitteltechnikZweryfikowany adres z dil-ev.de
- Tuba EsatbeyogluProfessor at Leibniz University HannoverZweryfikowany adres z lw.uni-hannover.de
- Hendrickx MarcKU LeuvenZweryfikowany adres z biw.kuleuven.be
- Biniam KebedeSenior Lecturer in Food Science, University of OtagoZweryfikowany adres z otago.ac.nz
Obserwuj
Kemal Aganovic
Professor of Food Technology & Digitalisation, DIL e.V., TiHo
Zweryfikowany adres z dil-ev.de - Strona główna