Follow
Pukszta T.
Pukszta T.
Uniwersytet Morski w Gdyni
Verified email at wznj.umg.edu.pl
Title
Cited by
Cited by
Year
The effect of freezing conditions of strawberry storage on the level of thawing drip loss
T Pukszta, P Palich
Acta Agrophysica 9 (1), 203-228, 2007
282007
Zmiany zawartości witaminy C mrożonych warzyw i owoców w czasie przechowywania
P Palich, T Pukszta
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 36, 43-45, 2001
92001
The effect of freezing conditions of leek storage on the level of thawing effluent
T Pukszta, P Palich
Acta Agrophysica 7 (1 [132]), 2006
82006
Wykorzystanie metod sorpcyjnych w ocenie wpływu zamrażalniczego przechowywania chleba na świeżość miękiszu
A Ocieczek, T Pukszta
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 46 (1-2), 67-72, 2011
62011
The influence of storage conditions on the stability of selected health-promoting properties of tea
A Ocieczek, T Pukszta, K Żyłka, N Kirieieva
LWT 184, 115029, 2023
52023
Comparison of sorption properties of black pepper of different fineness levels using selected models
A Ocieczek, T Pukszta, V Chilumbo
International Agrophysics 34 (2), 2020
52020
Wpływ krotności parzenia na właściwości przeciwutleniające naparów Yerba Mate
P Dmowski, L Post
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 9-18, 2018
42018
Truskawki jako źródło składników bioaktywnych wspomagających profilaktykę chorób nowotworowych
T Pukszta, A Platta
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 50 (3), 234-240, 2017
42017
Właściwości przeciwutleniające czarnych herbat wysokogatunkowych dostępnych na rynku e-commerce
P Dmowski, A Kosiorek
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 9-19, 2017
42017
Modelowanie trwałości pieczywa przechowywanego zamrażalniczo w warunkach domowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych
A Ocieczek, T Pukszta
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 46 (6), 38-43, 2011
42011
Elderly People ‘S Perception Of New And Convenience Foods With Health Benefits
A Platta, T Pukszta
Annals of The Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists …, 2019
32019
Zmiany wielkości wycieku rozmrażalniczego owoców mrożonych
P Palich, T Pukszta
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 36 (1), 42-44, 2001
32001
Poziom zainteresowania problematyką żywieniową wybranej grupy dzieci i młodzieży w wieku 10–16 lat
A Platta, T Pukszta
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 83-90, 2018
22018
Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na poziom zmian jakości zamrożonego groszku zielonego
T Pukszta
Nauki Inżynierskie i Technologie, 2014
22014
Ocena poziomu zmian jakościowych w mrożonej cukinii przechowywanej w warunkach fluktuacji temperatury
T Pukszta
Problemy Higieny i Epidemiologii 94 (3), 542-546, 2013
22013
Zmiany wartości odżywczej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania (praca badawcza)
T Pukszta
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 44 (11), 44-46, 2009
22009
Influence of mycota in cottage cheese on establishing the product quality
I STEINKA, T Pukszta
Joint Proceedings 13, 84-92, 2000
22000
Changes in the Pro-Health Potential of Pickled Stone Fruits-Pilot Studies.
T Pukszta, A Ocieczek, K Rudnik
Polish Journal of Environmental Studies 32 (5), 2023
12023
Wpływ stopnia rozdrobnienia pieprzu czarnego na jego higroskopijność badaną z wykorzystaniem wybranych modeli sorpcji
A Ocieczek, T Pukszta, J Nebel
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 2017
12017
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na wybrane cechy jakościowe pieczywa mieszanego
A Ocieczek, T Pukszta, J Nebel
Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 51 (12), 6--11, 2016
12016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20