The effect of freezing conditions of strawberry storage on the level of thawing drip loss T Pukszta, P Palich Acta Agrophysica 9 (1), 203-228, 2007 | 28 | 2007 |
Zmiany zawartości witaminy C mrożonych warzyw i owoców w czasie przechowywania P Palich, T Pukszta Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 36, 43-45, 2001 | 9 | 2001 |
The effect of freezing conditions of leek storage on the level of thawing effluent T Pukszta, P Palich Acta Agrophysica 7 (1 [132]), 2006 | 8 | 2006 |
Wykorzystanie metod sorpcyjnych w ocenie wpływu zamrażalniczego przechowywania chleba na świeżość miękiszu A Ocieczek, T Pukszta Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 46 (1-2), 67-72, 2011 | 6 | 2011 |
The influence of storage conditions on the stability of selected health-promoting properties of tea A Ocieczek, T Pukszta, K Żyłka, N Kirieieva LWT 184, 115029, 2023 | 5 | 2023 |
Comparison of sorption properties of black pepper of different fineness levels using selected models A Ocieczek, T Pukszta, V Chilumbo International Agrophysics 34 (2), 2020 | 5 | 2020 |
Wpływ krotności parzenia na właściwości przeciwutleniające naparów Yerba Mate P Dmowski, L Post Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 9-18, 2018 | 4 | 2018 |
Truskawki jako źródło składników bioaktywnych wspomagających profilaktykę chorób nowotworowych T Pukszta, A Platta Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 50 (3), 234-240, 2017 | 4 | 2017 |
Właściwości przeciwutleniające czarnych herbat wysokogatunkowych dostępnych na rynku e-commerce P Dmowski, A Kosiorek Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 9-19, 2017 | 4 | 2017 |
Modelowanie trwałości pieczywa przechowywanego zamrażalniczo w warunkach domowych z wykorzystaniem metod sorpcyjnych A Ocieczek, T Pukszta Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 46 (6), 38-43, 2011 | 4 | 2011 |
Elderly People ‘S Perception Of New And Convenience Foods With Health Benefits A Platta, T Pukszta Annals of The Polish Association of Agricultural and Agribusiness Economists …, 2019 | 3 | 2019 |
Zmiany wielkości wycieku rozmrażalniczego owoców mrożonych P Palich, T Pukszta Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 36 (1), 42-44, 2001 | 3 | 2001 |
Poziom zainteresowania problematyką żywieniową wybranej grupy dzieci i młodzieży w wieku 10–16 lat A Platta, T Pukszta Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 83-90, 2018 | 2 | 2018 |
Wpływ fluktuacji temperatury przechowywania na poziom zmian jakości zamrożonego groszku zielonego T Pukszta Nauki Inżynierskie i Technologie, 2014 | 2 | 2014 |
Ocena poziomu zmian jakościowych w mrożonej cukinii przechowywanej w warunkach fluktuacji temperatury T Pukszta Problemy Higieny i Epidemiologii 94 (3), 542-546, 2013 | 2 | 2013 |
Zmiany wartości odżywczej zamrożonych warzyw w czasie przechowywania (praca badawcza) T Pukszta Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 44 (11), 44-46, 2009 | 2 | 2009 |
Influence of mycota in cottage cheese on establishing the product quality I STEINKA, T Pukszta Joint Proceedings 13, 84-92, 2000 | 2 | 2000 |
Changes in the Pro-Health Potential of Pickled Stone Fruits-Pilot Studies. T Pukszta, A Ocieczek, K Rudnik Polish Journal of Environmental Studies 32 (5), 2023 | 1 | 2023 |
Wpływ stopnia rozdrobnienia pieprzu czarnego na jego higroskopijność badaną z wykorzystaniem wybranych modeli sorpcji A Ocieczek, T Pukszta, J Nebel Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni, 2017 | 1 | 2017 |
Wpływ zamrażalniczego przechowywania na wybrane cechy jakościowe pieczywa mieszanego A Ocieczek, T Pukszta, J Nebel Chłodnictwo: organ Naczelnej Organizacji Technicznej 51 (12), 6--11, 2016 | 1 | 2016 |