Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 4280 | 2784 |
h-indeks | 32 | 29 |
i10-indeks | 50 | 49 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko19 artykułów
5 artykułów
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Dimitris CharalampopoulosUniversity of Reading, Department of Food and Nutritional SciencesZweryfikowany adres z reading.ac.uk
- Seraphim PapanikolaouProfessor in Food Biotechnology - Bioprocesses, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- Apostolis KoutinasAssociate Professor, Agricultural University of AthensZweryfikowany adres z aua.gr
- George AggelisProfessor, Dept of Biology, University of Patras, GreeceZweryfikowany adres z upatras.gr
- Kopsahelis NikolaosAssociate Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityZweryfikowany adres z ionio.gr
- IOANNIS K. KOOKOSUNIVERSITY OF PATRAS, DEPT OF CHEMICAL ENGINEERINGZweryfikowany adres z chemeng.upatras.gr
- Micael de Andrade-LimaLecturer in Food Innovation at University of GreenwichZweryfikowany adres z gre.ac.uk
- Julia Rodriguez-GarciaUniversity of ReadingZweryfikowany adres z reading.ac.uk
- Prof. An-Ping ZengChair Professor of Synthetic Biology and Bioengineering, Westlake UniversityZweryfikowany adres z westlake.edu.cn
- Ondrej KosikPlant Sciences, Rothamsted ResearchZweryfikowany adres z rothamsted.ac.uk
- Vitaliy KhutoryanskiyProfessor of Formulation Science, University of ReadingZweryfikowany adres z reading.ac.uk
- Stylianos FakasAssociate Professor, Department of Food and Animal Sciences, Alabama A&M UniversityZweryfikowany adres z aamu.edu
- Antonios PhilippoussisSenior Researcher HELLENIC AGRICULTURAL ORGANIZATION - DEMETER Institute of Technology ofZweryfikowany adres z nagref.gr
- Nurul Aqilah Mohd ZainiDr.Zweryfikowany adres z ukm.edu.my
- Stamatia BellouUnit of Microbiology, Department of Biology, University of PatrasZweryfikowany adres z upatras.gr
- George - John E., NychasProfessor Emeritus, Agricultural University of Athens, Athens, GreeceZweryfikowany adres z aua.gr
- Dimitris SarrisAssistant Professor in Food Biotechnology - Department of Food Science & Nutrition - University ofZweryfikowany adres z aegean.gr
- Richard FrazierUniversity of ReadingZweryfikowany adres z reading.ac.uk
Obserwuj
Afroditi Chatzifragkou
Associate Professor in Sustainable Bioprocessing, University of Reading
Zweryfikowany adres z reading.ac.uk - Strona główna