On-line measurements in pig carcass classification: Repeatability and variation caused by the operator and the copy of instrument EV Olsen, M Candek-Potokar, M Oksama, S Kien, D Lisiak, H Busk Meat science 75 (1), 29-38, 2007 | 63 | 2007 |
Artificial neural network analysis of ultrasound image for the estimation of intramuscular fat content in lamb muscle P Slósarz, M Stanisz, P Boniecki, A Przybylak, D Lisiak, A Ludwiczak African Journal of Biotechnology 10 (55), 11792, 2011 | 52 | 2011 |
The influence of thermal processing on the fatty acid profile of pork and lamb meat fed diet with increased levels of unsaturated fatty acids P Janiszewski, E Grześkowiak, D Lisiak, B Borys, K Borzuta, E Pospiech, ... Meat Science 111, 161-167, 2016 | 50 | 2016 |
Estimation of intramuscular level of marbling among Whiteheaded Mutton Sheep lambs A Przybylak, P Boniecki, K Koszela, A Ludwiczak, M Zaborowicz, D Lisiak, ... Journal of Food Engineering 168, 199-204, 2016 | 45 | 2016 |
Slaughter value, meat quality and backfat fatty acid profile in Zlotnicka White and Zlotnicka Spotted fatteners. E Grześkowiak, A Borys, K Borzuta, JT Buczyński, D Lisiak | 36 | 2009 |
Effect of selenium supplementation in pig feed on slaughter value and physicochemical and sensory characteristics of meat D Lisiak, P Janiszewski, T Blicharski, K Borzuta, E Grześkowiak, B Lisiak, ... Annals of Animal Science 14 (1), 213-222, 2014 | 35 | 2014 |
Genotypic and allelic effects of the myostatin gene (MSTN) on carcass, meat quality, and biometric traits in Colored Polish Merino sheep E Grochowska, B Borys, D Lisiak, S Mroczkowski Meat science 151, 4-17, 2019 | 34 | 2019 |
The effect of the diet supplementation with linseed and rapeseed on the physico-chemical and sensory characteristics of ostrich meat E Poławska, D Lisiak, A Jóźwik, M Pierzchała, N Strzałkowska, ... Animal Science Papers and Reports 30 (1), 65-72, 2012 | 26 | 2012 |
Verification of regression equations for estimating pork carcass meatiness using CMG, IM-03, fat-o-meat’er ii and ultrafom 300 devices D Lisiak, K Borzuta, P Janiszewski, F Magda, E Grześkowiak, J Strzelecki, ... Annals of Animal Science 12 (4), 585-596, 2012 | 24 | 2012 |
Effects of supplementary vegetable and animal fats on the slaughter values of fatteners, meat quality, and fatty acid profile in pigs. D Lisiak, E Grześkowiak, K Borzuta, S Raj, P Janiszewski, G Skiba | 21 | 2013 |
A new simple method for estimating the pork carcass mass of primal cuts and lean meat content of the carcass D Lisiak, K Duziński, P Janiszewski, K Borzuta, D Knecht Animal Production Science 55 (8), 1044-1050, 2014 | 19 | 2014 |
Prediction of primal cuts by using an automatic ultrasonic device as a new method for estimating a pig-carcass slaughter and commercial value P Janiszewski, K Borzuta, D Lisiak, E Grześkowiak, D Stanisławski Animal production science 59 (6), 1183-1189, 2018 | 18 | 2018 |
Ocena zawartości fosforu oraz jakości mięsa i przetworów mięsnych dostępnych na rynku krajowym E Grzeskowiak, F Magda, D Lisiak Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (2), 2011 | 17 | 2011 |
Zmienność wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników ze skupu letniego 2002 r K Borzuta, A Borys, E Grześkowiak, S Wajda, J Strzelecki, D Lisiak Rocz. Inst. Przem. Mięsn. Tłuszcz 40, 5-11, 2003 | 16 | 2003 |
Dietary Coleus amboinicus Lour. decreases ruminal methanogenesis and biohydrogenation, and improves meat quality and fatty acid composition in longissimus thoracis muscle of lambs YR Yanza, M Szumacher-Strabel, D Lechniak, S Ślusarczyk, ... Journal of Animal Science and Biotechnology 13, 1-19, 2022 | 15 | 2022 |
Accuracy of estimating the technological and economic value of pig carcass primal cuts with an optical-needle device D Knecht, K Duziński, D Lisiak Canadian Journal of Animal Science 96 (1), 37-44, 2016 | 14 | 2016 |
The influence of cross-breeding Zlotnicka Spotted native breed sows with boars of Duroc (D) and Polish Large White (PLW) breeds on meat quality K Szulc, D Lisiak, E Grzeoekowiak, S Nowaczewski African Journal of Biotechnology 11 (19), 4471-4477, 2012 | 14 | 2012 |
Jakość tusz oraz przydatność technologiczna mięsa świń ras złotnickich E Grześkowiak, K Borzuta, J Strzelecki, JT Buczyński, D Lisiak, ... Roczniki Naukowe Zootechniki 34 (3), 239-250, 2007 | 14 | 2007 |
Wplyw stosowania nasion rzepaku i lnu w tuczu jagniat na uzysk wyrebow i miesa kulinarnego oraz wybrane parametry jakosci miesa E Grzeskowiak, J Strzelecki, B Borys, A Borys, K Borzuta, D Lisiak Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany 72 (3), 69-78, 2004 | 14 | 2004 |
Właściwości fizykochemiczne i sensoryczne oraz skład kwasów tłuszczowych mięśnia longissimus dorsi mieszkańców PBZ x WBP oraz PBZ x (D x P) E Grzeskowiak, K Borzuta, D Lisiak, J Strzelecki, P Janiszewski Żywność Nauka Technologia Jakość 17 (6), 2010 | 13 | 2010 |