Obserwuj
Monika Trząskowska
Monika Trząskowska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawia
Zweryfikowany adres z sggw.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration
D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ...
International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020
712020
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain
M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, K Wójciak, Z Dolatowski
Food Control 35 (1), 184-191, 2014
712014
The Effect of the Lactobacillus Casei Lock 0900 Probiotic Strain on the Quality of Dry‐Fermented Sausage During Chilling Storage
KM Wójciak, ZJ Dolatowski, D Kołożyn‐Krajewska, M Trząskowska
Journal of Food Quality 35 (5), 353-365, 2012
532012
Nondairy probiotic products: Functional foods that require more attention
K Küçükgöz, M Trząskowska
Nutrients 14 (4), 753, 2022
512022
Application of the “scoby” and kombucha tea for the production of fermented milk drinks
M Kruk, M Trząskowska, I Ścibisz, P Pokorski
Microorganisms 9 (1), 123, 2021
452021
Pathogen reduction on mung bean reduction of Escherichia coli O157: H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes on mung bean using combined thermal and chemical …
M Trząskowska, Y Dai, P Delaquis, S Wang
Food microbiology 76, 62-68, 2018
372018
Development of functional high-protein organic bars with the addition of whey protein concentrate and bioactive ingredients
A Szydłowska, D Zielińska, A Łepecka, M Trząskowska, ...
Agriculture 10 (9), 390, 2020
262020
Relationships between traits determining technological and sensory quality of pork.
D Jaworska, W Przybylski, D Kołożyn-Krajewska, E Czarniecka-Skubina, ...
222006
The Impact of Physicochemical Conditions on Lactic Acid Bacteria Survival in Food Products
B Sionek, A Szydłowska, M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska
Fermentation 10 (6), 298, 2024
182024
Probiotyki w produktach pochodzenia roślinnego
M Trzaskowska
Żywność Nauka Technologia Jakość 20 (4), 2013
182013
Biofilm-forming capacity of five Salmonella strains and their fate on postharvest mini cucumbers
A Trmcic, H Chen, M Trząskowska, S Tamber, S Wang
Journal of Food Protection 81 (11), 1871-1879, 2018
172018
The use of unique, environmental lactic Acid Bacteria strains in the traditional production of organic cheeses from unpasteurized cow’s Milk
A Łepecka, A Okoń, P Szymański, D Zielińska, K Kajak-Siemaszko, ...
Molecules 27 (3), 1097, 2022
132022
Development of Ready-to-Eat Organic Protein Snack Bars: Assessment of Selected Changes of Physicochemical Quality Parameters and Antioxidant Activity Changes during Storage
A Szydłowska, D Zielińska, M Trząskowska, K Neffe-Skocińska, ...
Foods 11 (22), 3631, 2022
112022
Changes in Selected Food Quality Components after Exceeding the Date of Minimum Durability—Contribution to Food Waste Reduction
M Trząskowska, A Łepecka, K Neffe-Skocińska, K Marciniak-Lukasiak, ...
Sustainability 12 (8), 3187, 2020
102020
Food by-product valorisation in nutrients through spent brewer's yeast bioprocessing with Propionibacterium freudenreichii
M Kruk, P Varmanen, M Edelmann, B Chamlagain, M Trząskowska
Journal of Cleaner Production 434, 140102, 2024
82024
Effect of Lactic Acid Bacteria on Nutritional and Sensory Quality of Goat Organic Acid-Rennet Cheeses
K Kajak-Siemaszko, D Zielińska, A Łepecka, D Jaworska, A Okoń, ...
Applied Sciences 12 (17), 8855, 2022
82022
Evaluation of technological properties and oxidative stability of organic dry fermented probiotic sausages during long-term storage
KM Wójciak, M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski
Bull Vet Inst Pulawy 56 (3), 305-314, 2012
82012
PROGNOZOWANIE WZROSTU I PRZEŻYWALNOŚCI BAKTERII PROBIOTYCZNYCH W FERMENTOWANYM SOKU MARCHWIOWYM
M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, A Goryl
Żywność Nauka Technologia Jakość 6 (55), 138-148, 2007
82007
Analysis of biofilm formation on the surface of organic mung bean seeds, sprouts and in the germination environment
M Kruk, M Trząskowska
Foods 10 (3), 542, 2021
72021
Effect of rate and extent of pH fall on drip loss in Longissimus lumborum pig muscle
E Czarniecka-Skubina, W Przybylski, D Jaworska, I Wachowicz, ...
Annals of Animal Science. Supplement, 2006
72006
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20