Obserwuj
Monika Trząskowska
Monika Trząskowska
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawia
Zweryfikowany adres z sggw.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Microbiological quality of raw-fermented sausages with Lactobacillus casei LOCK 0900 probiotic strain
M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, K Wójciak, Z Dolatowski
Food Control 35 (1), 184-191, 2014
682014
Consumer understanding of the date of minimum durability of food in association with quality evaluation of food products after expiration
D Zielińska, B Bilska, K Marciniak-Łukasiak, A Łepecka, M Trząskowska, ...
International journal of environmental research and public health 17 (5), 1632, 2020
622020
The Effect of the Lactobacillus Casei Lock 0900 Probiotic Strain on the Quality of Dry‐Fermented Sausage During Chilling Storage
KM Wójciak, ZJ Dolatowski, D Kołożyn‐Krajewska, M Trząskowska
Journal of Food Quality 35 (5), 353-365, 2012
512012
Application of the “scoby” and kombucha tea for the production of fermented milk drinks
M Kruk, M Trząskowska, I Ścibisz, P Pokorski
Microorganisms 9 (1), 123, 2021
352021
Pathogen reduction on mung bean reduction of Escherichia coli O157: H7, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes on mung bean using combined thermal and chemical …
M Trząskowska, Y Dai, P Delaquis, S Wang
Food microbiology 76, 62-68, 2018
322018
Nondairy probiotic products: Functional foods that require more attention
K Küçükgöz, M Trząskowska
Nutrients 14 (4), 753, 2022
312022
Relationships between traits determining technological and sensory quality of pork.
D Jaworska, W Przybylski, D Kołożyn-Krajewska, E Czarniecka-Skubina, ...
222006
Development of functional high-protein organic bars with the addition of whey protein concentrate and bioactive ingredients
A Szydłowska, D Zielińska, A Łepecka, M Trząskowska, ...
Agriculture 10 (9), 390, 2020
172020
Probiotyki w produktach pochodzenia roślinnego
M Trząskowska
ŻYWNOŚĆ. Nauka. Technologia. Jakość 4 (89), 5-20, 2013
162013
Biofilm-forming capacity of five Salmonella strains and their fate on postharvest mini cucumbers
A Trmcic, H Chen, M Trząskowska, S Tamber, S Wang
Journal of Food Protection 81 (11), 1871-1879, 2018
152018
Changes in Selected Food Quality Components after Exceeding the Date of Minimum Durability—Contribution to Food Waste Reduction
M Trząskowska, A Łepecka, K Neffe-Skocińska, K Marciniak-Lukasiak, ...
Sustainability 12 (8), 3187, 2020
102020
The use of unique, environmental lactic Acid Bacteria strains in the traditional production of organic cheeses from unpasteurized cow’s Milk
A Łepecka, A Okoń, P Szymański, D Zielińska, K Kajak-Siemaszko, ...
Molecules 27 (3), 1097, 2022
92022
Evaluation of technological properties and oxidative stability of organic dry fermented probiotic sausages during long-term storage
KM Wójciak, M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, ZJ Dolatowski
Bull Vet Inst Pulawy 56 (3), 305-314, 2012
82012
PROGNOZOWANIE WZROSTU I PRZEŻYWALNOŚCI BAKTERII PROBIOTYCZNYCH W FERMENTOWANYM SOKU MARCHWIOWYM
M Trząskowska, D Kołożyn-Krajewska, A Goryl
Żywność Nauka Technologia Jakość 6 (55), 138-148, 2007
82007
Analysis of biofilm formation on the surface of organic mung bean seeds, sprouts and in the germination environment
M Kruk, M Trząskowska
Foods 10 (3), 542, 2021
72021
Effect of rate and extent of pH fall on drip loss in Longissimus lumborum pig muscle
E Czarniecka-Skubina, W Przybylski, D Jaworska, I Wachowicz, ...
Annals of Animal Science. Supplement, 2006
72006
The influence of the apple vinegar marination process on the technological, microbiological and sensory quality of organic smoked pork hams
A Łepecka, P Szymański, A Okoń, U Siekierko, D Zielińska, ...
Foods 12 (8), 1565, 2023
62023
Development of Ready-to-Eat Organic Protein Snack Bars: Assessment of Selected Changes of Physicochemical Quality Parameters and Antioxidant Activity Changes during Storage
A Szydłowska, D Zielińska, M Trząskowska, K Neffe-Skocińska, ...
Foods 11 (22), 3631, 2022
62022
Prognostyczne modele wzrostu i przeżywalności bakterii probiotycznych w wybranych produktach żywnościowych
M Trząskowska
Praca doktorska, SGGW, Warszawa, 2006
62006
Reduction of Nitrite in Canned Pork through the Application of Black Currant (Ribes nigrum L.) Leaves Extract
KM Wójciak, K Ferysiuk, P Kęska, M Materska, B Chilczuk, ...
Molecules 28 (4), 1749, 2023
52023
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20