Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 3226 | 2439 |
h-indeks | 28 | 26 |
i10-indeks | 70 | 59 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko2 artykuły
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
- Mehran AalamiDept. Food Sci. Technol., Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, IranZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Alireza Sadeghi MahoonakProfessor, Department of Food Science and Technology, Gorgan university of agricultural sciences andZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Mohammad GhorbaniAssociate Prof., Dept. Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences andZweryfikowany adres z gau.ac.ir
- Aman Mohammad ZIAIIFARProfessor of Food Process Engineering,Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesZweryfikowany adres z gau.ac.ir
Obserwuj
Morteza Khomeiri
Professor of Food Microbiology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
Zweryfikowany adres z gau.ac.ir