Obserwuj
Zdzislaw Domiszewski
Zdzislaw Domiszewski
Zweryfikowany adres z tu.koszalin.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Effects of different heat treatments on lipid quality of striped catfish (Pangasius hypophthalmus)
Z Domiszewski, G Bienkiewicz, D Plust
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 10 (3), 359-373, 2011
972011
Lipid changes and sensory quality of whole-and gutted rainbow trout during storage in ice
A Kołakowska, L Zienkowicz, Z Domiszewski, G Bienkiewicz
Acta Ichthyologica et Piscatoria 36 (1), 39-47, 2006
432006
Effects of rainbow trout freshness on n‐3 polyunsaturated fatty acids in fish offal
A Kołakowska, Z Domiszewski, D Kozłowski, M Gajowniczek
European Journal of Lipid Science and Technology 108 (9), 723-729, 2006
272006
Effects of Biological and Technological Factors on the Utility of Fish as
A Kołakowska, Z Domiszewski, G Bienkiewicz
Omega 3 fatty acid research, 83, 2006
252006
Canned cod liver as a source of n‐3 polyunsaturated fatty acids, with a reference to contamination
A Kołakowska, K Stypko, Z Domiszewski, G Bienkiewicz, A Perkowska, ...
Food/Nahrung 46 (1), 40-45, 2002
252002
Effects of thermal treatment of Baltic herring and sprat on n-3 PUFA and lipid oxidation
A Kołakowska, Z Domiszewski, G Bienkiewicz, M Szczygielski
Lipidforum, 21st Nordic Lipid Symposium, Bergen, 5-8, 2001
162001
Effect of heating fatty fish: Baltic herring (Clupea harengus membras), European sprat (Sprattus sprattus) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) on lipid …
Z Domiszewski
International journal of food science & technology 48 (4), 786-793, 2013
142013
Quality of selected white tea types
D Plust, B Czerniejewska-Surma, Z Domiszewski, G Bienkiewicz, ...
Zywnosc Nauka Technologia Jakosc (Poland), 2011
14*2011
DETERMINING FISH FATTY ACID COMPOSITION: A COMPARISON OF PREPARATION FAME DIRECT AND AOAC METHODS
BG Domiszewski Z.
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis 281, 19-30, 0
13*
Ryby słodkowodne jako źródło niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych NNKT
G Bienkiewicz, Z Domiszewski, T Kuszynski
Magazyn Przemysłu Rybnego, 2008
122008
Changes in selected chemical and microbiological indicators during warm smoking process of thawed Whitefish (Coregonis clupeaformis)
G Tokarczyk, B Szymczak, M Szymczak, Z Domiszewski
ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 18 (5), 119-131, 2011
10*2011
Quality of lipids in marinated herring
Z Domiszewski, G Bienkiewicz, D Plust, M Kulasa
EJPAU 14 (1), 1-16, 2011
72011
Influence of different heat treatments on the lipid quality of African Catfish (Clarias gariepinus)
Z Domiszewski, K Duszyńska, E Stachowska
Journal of Aquatic Food Product Technology 29 (9), 886-900, 2020
62020
Polyphenols content, antioxidant capacity and reducing power of white tea infusions
BG Plust D., Czerniejewska-Surma B., Domiszewski Z.
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis 286 (18), 47–52, 2011
6*2011
Determining fish fatty acid composition: a comparison of preparation fatty acid methyl esters direct and AOAC methods
GB Z Domiszewski
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura …, 2010
62010
Seafood Intake as a Method of Non-Communicable Diseases (NCD) Prevention in Adults
D Jamioł-Milc, J Biernawska, M Liput, L Stachowska, Z Domiszewski
Nutrients 13 (5), 1422, 2021
52021
Distribution of lipids and oxidative changes therein in particularized parts of rainbow trout fillets
G Bienkiewicz, Z Domiszewski, G Tokarczyk, D Plust
ZYWNOSC-NAUKA TECHNOLOGIA JAKOSC 20 (1), 70-80, 2013
52013
Zmiany wybranych wskaźników chemicznych i mikrobiologicznych w procesie ciepłego wędzenia rozmrożonej siei (Coregonis clupeaformis)
G Tokarczyk, B Szymczak, M Szymczak, Z Domiszewski
Żywność Nauka Technologia Jakość 18 (5), 2011
52011
Omega 3 fatty acid research
A Kołakowska, Z Domiszewski, G Bienkiewicz
Ed. MC Teale. Nova Science Publ, 83-107, 2006
52006
Zawartość długołańcuchowych nienasyconych kwasów tłuszczowych omega 3 (LC n-3-PUFA) w wybranych gatunkach ryb
G Bienkiewicz, Z Domiszewski
Magazyn Przemysłu Rybnego, 2008
42008
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20