Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2019 | |
---|---|---|
Cytowania | 622 | 393 |
h-indeks | 12 | 11 |
i10-indeks | 16 | 14 |
Współautorzy
- Mohammad Shafiur RahmanProfessor of Food Science and Nutrition, Sultan Qaboos UniversityZweryfikowany adres z squ.edu.om
- Nejib GuizaniProfessor of Food Science, Sultan Qaboos University, OmanZweryfikowany adres z squ.edu.om
- Mostafa WalyProfessor, Food Science and Nutrition Department, CAMS, Sultan Qaboos University, OmanZweryfikowany adres z squ.edu.om
- Nasser Al-HabsiSultan Qaboos UniversityZweryfikowany adres z squ.edu.om
- Stefan KasapisProfessor of Food Science, RMIT UniversityZweryfikowany adres z rmit.edu.au
- A. ManickavasaganAssociate Professor, University of GuelphZweryfikowany adres z uoguelph.ca
- Mark TurnerProfessor of Food Microbiology, University of QueenslandZweryfikowany adres z uq.edu.au
- Teena Ann MathewPhD, Sultan Qaboos University, OmanZweryfikowany adres z student.squ.edu.om
- Shyam S SablaniWashington State UniversityZweryfikowany adres z wsu.edu
- M Al-KhusaibiAssistant Professor, Department of Food Science and Nutrition, College of Agricultural and MarineZweryfikowany adres z squ.edu.om
Obserwuj