Utwórz swój profil
Cytowane przez
Wszystkie | Od 2020 | |
---|---|---|
Cytowania | 863 | 795 |
h-indeks | 11 | 11 |
i10-indeks | 12 | 12 |
Dostęp publiczny
Wyświetl wszystko0 artykułów
1 artykuł
dostępne
niedostępne
Objęte finansowaniem
Współautorzy
Anubhav Pratap-SinghAssoc. Professor & Director, Dan On Food & Beverage Innovation Centre, UBCZweryfikowany adres z ubc.ca
Alireza Mousakhani GanjehLAQV-Requimte, University of Aveiro; University of PortoZweryfikowany adres z ua.pt
Parisa SharifianUniversity of PaduaZweryfikowany adres z studenti.unipd.it
Azadeh NilghazMonash UniversityZweryfikowany adres z monash.edu
Reza Esmaeilzadeh kenariProfessor,Sari Agricultural Sciences & Natural Resources UniversityZweryfikowany adres z sanru.ac.ir
Yigong GuoUBC · Faculty of Land and Food SystemsZweryfikowany adres z ubc.ca
Nafiseh SoltanizadehAssociate Professor of Food Science, College of Agriculture, Isfahan University of TechnologyZweryfikowany adres z cc.iut.ac.ir
Mohammad ShahediProfessor of Food science and technology. Isfahan University of TechnologyZweryfikowany adres z cc.iut.ac.ir
Mahdi Kadivar, Ph.D.Professor of Food Science, Isfahan University of Technology (IUT)Zweryfikowany adres z iut.ac.ir
Ronit MandalAssistant Professor, Indian Institute of Technology, Kharagpur, IndiaZweryfikowany adres z agfe.iitkgp.ac.in
Soraya ShafiekhaniCornell UniversityZweryfikowany adres z cornell.edu
Artur WiktorWarsaw University of Life SciencesZweryfikowany adres z sggw.pl
Farzaneh NasrollahzadehPh.D. in Food BiophysicsZweryfikowany adres z uoguelph.ca
Anika SinghBritish Columbia Institute of TechnologyZweryfikowany adres z bcit.ca
Farahnaz FathordoobadyPhD of Food ScienceZweryfikowany adres z ubc.ca
Xanyar MohammadiFood, Nutrition and Health, Faculty of Land and Food Systems, The University of British ColumbiaZweryfikowany adres z mail.ubc.ca
Golshan MatinfarFood, Nutrition and Health, Faculty of Land and Food Systems, BioProducts Institute, UBCZweryfikowany adres z student.ubc.ca