Obserwuj
Dominik Mierzwa
Dominik Mierzwa
Zweryfikowany adres z put.poznan.pl
Tytuł
Cytowane przez
Cytowane przez
Rok
Food drying enhancement by ultrasound–A review
G Musielak, D Mierzwa, J Kroehnke
Trends in Food Science & Technology 56, 126-141, 2016
2402016
US-assisted convective drying of biological materials
SJ Kowalski, D Mierzwa
Drying technology 33 (13), 1601-1613, 2015
682015
Influence of ultrasound on the microstructure of plant tissue
K Rajewska, D Mierzwa
Innovative Food Science & Emerging Technologies 43, 117-129, 2017
622017
Ultrasound-assisted osmotic dehydration and convective drying of apples: Process kinetics and quality issues
D Mierzwa, SJ Kowalski
Chemical and Process Engineering 37 (3), 383-391, 2016
562016
Ultrasound-assisted convective drying of apples at different process conditions
SJ Kowalski, D Mierzwa, M Stasiak
Drying Technology 35 (8), 939-947, 2017
542017
Influence of osmotic pretreatment on kinetics of convective drying and quality of apples
SJ Kowalski, D Mierzwa
Drying technology 31 (15), 1849-1855, 2013
482013
Permanent strains in clay-like material during drying
G Musielak, D Mierzwa
Drying Technology 27 (7-8), 894-902, 2009
422009
Numerical analysis of drying kinetics for shrinkable products such as fruits and vegetables
SJ Kowalski, D Mierzwa
Journal of Food Engineering 114 (4), 522-529, 2013
402013
Hybrid drying of red bell pepper: energy and quality issues
SJ Kowalski, D Mierzwa
Drying Technology 29 (10), 1195-1203, 2011
382011
Convective drying in combination with microwave and IR drying for biological materials
SJ Kowalski, D Mierzwa
Drying Technology 27 (12), 1292-1301, 2009
382009
Hybrid Drying of Carrot Preliminary Processed with Ultrasonically Assisted Osmotic Dehydration
D Mierzwa, SJ Kowalski, J Kroehnke
Food technology and biotechnology 55 (2), 197, 2017
232017
Influence of preliminary osmotic dehydration on drying kinetics and final quality of carrot (Daucus carota L.)
S Kowalski, D Mierzwa
Chemical and Process Engineering 32 (3), 185-194, 2011
232011
Convective drying of potatoes assisted by microwave and infrared radiation-process kinetics and quality aspects.
D Mierzwa, A PAWŁOWSKI
Journal of Food & Nutrition Research 56 (4), 2017
122017
Hybrid and Non-stationary Drying—Process Effectiveness and Products Quality
G Musielak, D Mierzwa, A Pawłowski, K Rajewska, J Szadzińska
Practical Aspects of Chemical Engineering, 319-337, 2018
62018
Drying of osmotically dehydrated biological materials
SJ KOWALSKI, D Mierzwa
Tarım Makinaları Bilimi Dergisi 7 (3), 2011
32011
Aspekt jakościowy suszenia hybrydowego owoców wiśni
SJ Kowalski, JM Łechtańska, D Mierzwa
Inżynieria i Aparatura Chemiczna 52 (5), 439-440, 2013
22013
„Ocena jakościowa suszenia hybrydowego materiałów biologicznych”
SJ KOWALSKI, D Mierzwa
Inżynieria i Aparatura Chemiczna 49, 4-40, 2010
2*2010
Możliwe efekty oddziaływania ultradźwięków na jakość odwadnianych owoców i warzyw
K Siucinska, W Plocharski, D Konopacka, D Mierzwa, SJ Kowalski
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 59 (10), 2015
12015
Kombinirana metoda sušenja mrkve s prethodnom obradom ultrazvukom
D Mierzwa, SJ Kowalski, J Kroehnke
Food Technology and Biotechnology 55 (2), 197-205, 2017
2017
Wykorzystanie ultradźwięków jako techniki wspomagania procesu suszenia owoców i warzyw
D Konopacka, W Plocharski, K Siucinska, SJ Kowalski, D Mierzwa
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny 59 (09), 2015
2015
Nie można teraz wykonać tej operacji. Spróbuj ponownie później.
Prace 1–20