Joanna Miedzianka
Joanna Miedzianka
Doktor technologii żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Sensory attributes and physicochemical features of corn snacks as affected by different flour types and extrusion conditions
A Pęksa, A Kita, AA Carbonell-Barrachina, J Miedzianka, J Kolniak-Ostek, ...
LWT-Food Science and Technology 72, 26-36, 2016
412016
Properties of acetylated potato protein preparations
J Miedzianka, A Pęksa, M Aniołowska
Food Chemistry 133 (4), 1283-1291, 2012
302012
Effect of pH on phosphorylation of potato protein isolate
J Miedzianka, A Pęksa
Food chemistry 138 (4), 2321-2326, 2013
232013
Improving the properties of fodder potato protein concentrate by enzymatic hydrolysis
J Miedzianka, A Pęksa, M Pokora, E Rytel, A Tajner-Czopek, A Kita
Food chemistry 159, 512-518, 2014
202014
Amino acid composition of flesh-coloured potatoes as affected by storage conditions
A Pęksa, J Miedzianka, A Nemś
Food chemistry 266, 335-342, 2018
192018
The quality of fried snacks fortified with fiber and protein supplements
A Pęksa, J Miedzianka, A Kita, A Tajner-Czopek, E Rytel
Potravinárstvo (Slovak Republic), 2010
192010
Amino acid composition of enzymatically hydrolysed potato protein preparations
A PęksA, J MiedziAnkA
Czech Journal of Food Sciences 32 (3), 265-272, 2014
172014
THE OBTAINING OF STARCH–AND OLEIC ACID–BASED ESTER AND ITS PROPERTIES
H Boruczkowska, T Boruczkowski, W Leszczyński, E Tomaszewska-Ciosk, ...
Nauka Technologia 4, 98-107, 2012
82012
Discolouration of raw and cooked coloured fleshed potatoes differing in anthocyanins and polyphenols content
E Rytel, A Nemś, A Pęksa, A Kita, J Miedzianka, A Tajner‐Czopek, ...
International Journal of Food Science & Technology 54 (1), 92-101, 2019
72019
The influence of washing and selection processes on the contents of glycoalkaloid and other toxic compounds during industrial chip production
E Rytel, A Tajner‐Czopek, A Kita, J Miedzianka, M Bronkowska
International Journal of Food Science & Technology 50 (8), 1737-1742, 2015
72015
Zawartość związków prozdrowotnych w ziemniakach odmian o różnej barwie miąższu
A Nemś, J Miedzianka, A Pęksa, A Kita
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 48 (3), 473-478, 2015
72015
Tree-to-tree variability in fruits and kernels of a Balanites aegyptiaca (L.) Del. population grown in Sudan
AAO Ahmed, A Kita, A Nemś, J Miedzianka, R Foligni, AMA Abdalla, ...
Trees 34 (1), 111-119, 2020
62020
Trypsin inhibitor, antioxidant and antimicrobial activities as well as chemical composition of potato sprouts originating from yellow-and colored-fleshed varieties
J Miedzianka, A Pęksa, A Nemś, K Drzymała, A Zambrowicz, ...
Journal of Environmental Science and Health, Part B 55 (1), 42-51, 2020
62020
Wpływ rodzaju dodatku i temperatury ekstruzji na zawartość akrylamidu w chrupkach kukurydzianych
E Rytel, A Tajner-Czopek, A Peksa, A Kita, J Miedzianka
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 45 (3), 2012
62012
Zastosowanie przemysłowego soku ziemniaczanego do otrzymywania preparatów białka acylowanego
J Miedzianka, A Peksa, E Smolarczyk
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych, 2010
52010
Wpływ zastosowania soli w produkcji chrupek kukurydzianych wzbogaconych dodatkiem niekonwencjonalnych surowców na wybrane cechy jakościowe
E Rytel, A Kita, A Pęksa, A Tajner-Czopek, J Miedzianka
Bromat. Chem. Toksykol 48 (3), 512-517, 2015
42015
Właściwości funkcjonalne białka ziemniaczanego poddanego modyfikacji chemicznej
J Miedzianka
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2011
42011
Acrylamide content in dried coloured-flesh potato products: Effects of drying
E Rytel, A Tajner-Czopek, J Miedzianka, A Kita, A Nemś, K Hamouz
International journal of food properties 20 (sup1), S228-S239, 2017
32017
Wpływ surowca i parametrów procesu na cechy sensoryczne i fizyczne ekstrudowanych przekąsek
A Peksa, E Rytel, A Tajner-Czopek, A Kita, H Danilcenko, E Jarenie, ...
Żywność Nauka Technologia Jakość 22 (3), 2015
32015
The comparison of amino acid composition of the protein in preparations obtained from potato tubers cultivated within ecological and conventional systems.
A Pęksa, E Rytel, A Tajner-Czopek, A Kita, M Pytlarz-Kozicka, ...
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin, 307-317, 2012
32012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20